Verhuisbedrijf De Aandacht - Deskundige en vriendelijke verhuizers
Datum: 28 oktober 2019 - Geschreven door A.J. Kooloos

Eind augy verhuisd van Zoetermeer naar Apeldoorn. 1 dag inladen, 1 dag uitladen. Aardige deskundige verhuizers. Alles goed verlopen.

Sterke punten

Kwaliteit en prijs.
Vriendelijke verhuizers.

Zwakke punten

Communicatie/planning binnendienst mocht ietsje adequater.

A.J. Kooloos raadt Verhuisbedrijf De Aandacht aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf De Aandacht (10)
Verhuisbedrijf Utrecht - 3 uur en 20 minuten te laat!!
Datum: 28 oktober 2019 - Geschreven door Nikki

VBU kwam ons helpen bij het verplaatsen van meubels van de eerste verdieping naar de begane grond middels een verhuislift. In verband met onze verhuizing naar Gran Canaria stond er van 12:00 tot 14:00 een zee container voor de deur waar onze gehele inboedel in moest. We hadden daar vanuit het transportbedrijf maar 2 uur de tijd voor. Elk uur daarna zouden we extra voor moeten betalen. Dit tijdsbestek heb ik meerdere malen duidelijk tegen VBU gezegd, waarbij zij aangaven dat dit geen probleem zou zijn. Een dag voor de verhuizing heb ik ze nog gebeld om te vragen of ze alsjeblieft rond 11:30 aanwezig wilden zijn, zodat we zeker wisten dat we om 12:00 aan de slag konden gaan. De klantenservice gaf aan dat ze dit snapten en dat ze dit zouden doorgeven aan het verhuisteam. Dan de dag zelf…. De vrachtwagen met container kwam vanuit de haven van Rotterdam en was om 11:50 keurig aanwezig voor ons huis. De jongens uit Utrecht waren nergens te bekennen. Toen ik op het punt stond ze te bellen, belden ze mij. “Sorry mevrouw, onze verhuizers zijn later in verband met drukte op de weg en uitloop van andere klussen”. Dat was een klein paniek momentje. Hoe laat zijn jullie er dan wel?! Ze gaven aan dat het zeker 13:45 zou worden. Dit is onacceptabel in onze situatie dus ik eiste dat ze z.s.m. een team zouden sturen en ik gaf aan dat de vrachtwagen veel verder moest rijden en wél op tijd was… Hij ging zijn best doen en zou mij op de hoogte houden. Rond 13:00 belde ik nogmaals om te vragen waar het team zich bevond, want ik had nog niets van ze gehoord. Hij gaf aan dat er geen verandering was in de situatie. Waarop ik aangaf, hebben jullie geen team paraat op dit moment? Stuur die dan alsjeblieft nu hier naartoe.. “Ja we hebben wel een team paraat en die zijn nu onderweg”. Ik vraag me daarbij af, als je een team paraat had en om 12:00 had weg gestuurd, waren ze zeker tussen 12:45 en 13:00 bij ons adres… Dus dit vond ik erg vreemd en dat kwam onwelwillend over, voornamelijk door de nonchalante houding van de klantenservice. Vervolgens werd ik rond 14:00 opgebeld door de verhuizers zelf. Ze waren onderweg en rond 14:45 aanwezig…. Al 45 minuten over tijd voor de container (op onze kosten). Uiteindelijk waren ze er om 14:50, dus 3 uur en 20 minuten te laat. De verhuizers zelf waren meedenkend en werkten hard, over hen heb ik niets te klagen. De klantenservice is wel ontzettend nonchalant en ik heb het gevoel dat er iets in hun eigen backoffice niet klopt waar wij enorm de dupe van zijn geworden. Terwijl de verhuizers aan het werk waren kreeg mijn vriend nog een discussie met de klantenservice. Hij gaf aan dat dit onacceptabel is en dat er extra kosten gaan komen voor de container en wilde iets met de prijs doen van VBU. De klantenservice raakte geïrriteerd en gaf aan dat mijn vriend moest stoppen want anders zouden ze de meubels weer naar boven laten zetten en zouden de verhuizers naar huis gaan. Toch maar ja en amen gezegd omdat we echt niet anders konden, dus de verhuizers konden doorgaan (uiteindelijk wilde de klantenservice wel 60 euro van de prijs af halen, maar: dit dekt bij lange na niet onze extra kosten en de bijkomende stress én de vertraging van ons hebben en houden!). Het gevolg is dat wij een extra rekening hebben gekregen van het containerbedrijf voor de extra uren. Maar nog erger: de chauffeur met container zou om 18:00 in de haven van Rotterdam moeten zijn, dit tijdstip redde hij niet meer door de grote vertraging van VBU. Met als gevolg dat onze container 1,5 week (!!!) vertraagd is terwijl wij al op Gran Canaria zijn!

Sterke punten

Verhuizers doen hun best

Zwakke punten

Nonchalante klantenservice, véél te laat met grote gevolgen voor ons

Nikki raadt Verhuisbedrijf Utrecht aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Utrecht (1)
Budget Verhuisservice - Geen aanrader
Datum: 13 september 2019 - Geschreven door Steve

1. De eerste reactie toen de verhuizers de woning met 3 woonlagen (BG, 1e en 2e verdieping) zagen met een split-level-trapje op de bovenste verdieping, was: “daar moeten we €125 extra voor in rekening brengen” (Weinig keus als ze voor de deur staan…)
Aan het einde van de dag nog getracht om redelijkheid te vinden, zoals stel dat ik de verhuisdozen zelf in het lagere deel van de verdieping zet, was: “nee dan staat de kamer te vol en dat accepteren we niet!”
2e: Budgetservice werkt op regie en ik kreeg te horen dat ze langer bezig zouden zijn dan verwacht en vervolgens dat er na onze verhuizing al wat anders was ingepland. Gelukkig kon de verhuizing doorgaan, want daar zit je natuurlijk niet op te wachten als alles is ingepland.
3e: Door de vermoeidheid ging de zorgvuldigheid hard achteruit. We hebben achteraf veel werk gehad om beschadigingen weg te werken. Uiteindelijk hebben we moeten besluiten een aantal kasten toch maar te vernieuwen.

Sterke punten

ik wilde schrijven "transparant" maar dit blijkt ook niet het geval te zijn

Zwakke punten

onaangekondigde meerprijs en de uiteindelijke schade aan mijn meubels en woning (oud en nieuw)

Steve raadt Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Budget Verhuisservice (36)
kater - kater
Datum: 27 augustus 2019 - Geschreven door Johan

Verhuizing goed gedaan; afhandeling daarna buitengewoon slecht

Sterke punten

werk

Zwakke punten

communicatie

Johan raadt kater niet aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van kater (212)
Geen aanrader – afspraken worden niet nagekomen - Geen aanrader – afspraken worden niet nagekomen
Datum: 27 augustus 2019 - Geschreven door CK

De eerste offerte had een korting. Toen wij erachter kwamen dat we minder spullen mee zouden nemen hebben we gevraagd om een hercalculatie. We kregen een nieuwe offerte en onze vroegboekkorting werd van tafel geveegd bleek achteraf. Tijdens gesprek was de afspraak dat de eerste maand opslag in het bedrag zat en dat daarna per maand het opslag bedrag €130 zou zijn. Verkoper houdt nu vast dat dit niet zo is. Hierdoor hebben we meer betaald vanwege de opslag en de korting die van tafel is geveegd. We hadden geen tweede offerte gehad en had verwacht dat alles gewoon netjes was verwerkt. Had graag een positiever review gegeven, maar het zakelijke deel is erg tegen gevallen. Op basis van mijn huidige ervaring zou ik AA niet aanraden bij anderen.

Sterke punten

- verhuizers waren op tijd - werkploeg heeft ontzettend goed gewerkt

Zwakke punten

- zakelijke kant - mondeling gemaakte afspraken worden niet nagekomen

CK raadt Geen aanrader – afspraken worden niet nagekomen niet aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Geen aanrader – afspraken worden niet nagekomen (212)
Yellow Move Internationale Verhuizers - Pico bello!!
Datum: 28 juli 2019 - Geschreven door E Weijsters

Naar 30 verhuizingen toch weer verbaasd over de professionaliteit van dit bedrijf!! Alles zeer secuur en met zorg ingepakt!!

Sterke punten

Communicatie! Secuurheid!!!

Zwakke punten

Geen!

E Weijsters raadt Yellow Move Internationale Verhuizers aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Yellow Move Internationale Verhuizers (1)
Van ‘t Net Verhuizingen - slechte verhuizer -slechte dozen
Datum: 1 juli 2019 - Geschreven door van wijnbergen

het is alweer enige tijd geleden dat mijn verhuizing plaats vond, maar schade aan mijn spullen kom ik nog dagelijks tegen.
slechte dozen, die je zelf moet tapen (dozen van de bouwmarkt zijn beter) en die niet voor een tweede x bruikbaar zijn,niet erg duurzaam dus
Volgens de verhuizers kon ik ze door verkopen, dat was niet mogelijk want ze waren nat geregend tijdens de verhuizing. Mede daardoor zijn de stapels die de verhuizer gemaakt hadden ingezakt en omgevallen.Veel schade servies en glaswerk , over mijn meubels maar te zwijgen, Eea laten herstellen en ben al over de 2000.00 euro gegaan.Heb na lang aandringen en met goede argumenten een vergoeding van 500.00 euro ontvangen

Sterke punten

GEEN

Zwakke punten

bezuinigen op personeel,3 man in plaats van 4
nogmaals slechte dozen,dun en geen handgrepen zodat de verhuizers dieper moeste bukken om de doos te tillen

van wijnbergen raadt Van ‘t Net Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Van ‘t Net Verhuizingen (1)
Zeer goed verhuisbedrijf - Zeer goed verhuisbedrijf
Datum: 1 juli 2019 - Geschreven door JB

Wat betreft de ervaring die wij hebben met dit verhuisbedrijf kan ik alleen maar kort zijn; vriendelijk, snel en betaalbaar.
Alles is uit handen genomen, ook hebben wij de woning van mijn ouders na de verhuizing door hen laten ontruimen, bij de 1e inspectie hebben wij de sleutels al in kunnen leveren omdat Zwennes het al klaar had!

Sterke punten

Snel Betaalbaar Vriendelijk Professioneel

Zwakke punten

n.v.t.

JB raadt Zeer goed verhuisbedrijf niet aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Zeer goed verhuisbedrijf (212)
Groeneveld is TOP - Groeneveld is TOP
Datum: 1 juli 2019 - Geschreven door C. van Dijk

zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, denken mee en lossen dingen op. Geven goed adviezen, ook buiten de verhuizing om, b.v. kast die toch opgehaald wordt niet uitpakken en vast in de garage zetten, dozen stapelen en dan pas in- en uitpakken etc.
Ze gaan zeer zorgvuldig om met je spullen en pakken het heel goed in. Ik ben niet iemand die gauw een 10 geeft, maar deze 10 is dik verdiend!

Sterke punten

alles

Zwakke punten

geen

C. van Dijk raadt Groeneveld is TOP niet aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Groeneveld is TOP (212)
VDW Verhuizingen - VDW verhuizibgen
Datum: 22 mei 2019 - Geschreven door Ines van Rees - de Groot

Uitstekend geholpen door deze partij. Patrick is goed bereikbaar, prijs en kwaliteit zijn goed. Is flexibel en nam goede verhuizers mee die onze spullen (inclusief piano) keurig inpakten en vervoerden.

Sterke punten

Snel, goede prijs, bereikbaarheid.

Zwakke punten

-

Ines van Rees - de Groot raadt VDW Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van VDW Verhuizingen (7)
StudentVerhuizers - Erg jammer
Datum: 9 mei 2019 - Geschreven door Jitske

De verhuizing ging op zich snel en de mannen (geen studenten) hadden alles zo over. Voor 3 uur betaald en binnen ander half uur waren ze weer weg. Helaas stonden ze ook een half uur te vroeg op mijn stoep. Wat nog meer jammer is, is dat zij zo mijn spullen in de bus zijn gaan laden zonder iets te zeggen en ook dus de nieuwe matras van bijna 1000 euro. Bij aankomst wat de matras beschadigd en mega vies! De stomerij kon er helaas ook niet veel meer aan doen dus zit ik met een vieze tijk die ook nog beschadigd is. Studentverhuizers doen alsof dit niet hun verantwoordelijkheid is en willen de schade die zij hebben gemaakt niet vergoeden. Ja de kosten van de stomerij (30 euro), wat dus niet heeft geholpen. Ik huur ze nooit meer in en adviseer anderen dit dan ook niet te doen.

Sterke punten

snel

Zwakke punten

slordig en zeer klantonvriendelijk. Kan niet geloven dat ze zo met hun veel betalende klanten om gaan.

Jitske raadt StudentVerhuizers aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van StudentVerhuizers (1)
Verhuisbedrijf Direct - Top verhuisbedrijf
Datum: 9 mei 2019 - Geschreven door Michael

Top bedrijf met top verhuizers ze hebben mij goed geholpen
Ze denken goed mee en hebben heel veel verstand wat ze doen Ze hebben heel mij inboedel netjes verhuist.
de kasten zijn netjes Gemonteerd
Bedankt mannen

Sterke punten

Vriendelijk
Goedkoop
Voorzichtig

Zwakke punten

Geen

Michael raadt Verhuisbedrijf Direct aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Direct (5)
Flakkee Verhuizingen - Een Goedereede :) om Flakkee Verhuizing in te zetten
Datum: 1 mei 2019 - Geschreven door Fam. Weij

Vandaag verhuisd met Flakkee Verhuizers. In een woord ‘TOP’! Waarom? Vriendelijk, efficiënt, professioneel, flexibel, betrouwbaar, netjes en enthousiast. Onze verhuizing was een grote klus, maar de mannen hebben zonder mopperen een lange dag gemaakt. Er werden extra collega’s ingevlogen om de klus te klaren. Echt klasse!! Flakkee Verhuizers: Bedankt!! De kinderen mochten meerijden in de vrachtwagen wat natuurlijk een feest was.

Sterke punten

Ze weten je echt te ontzorgen.

Zwakke punten

Geen!

Fam. Weij raadt Flakkee Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Flakkee Verhuizingen (1)
Top Movers P.A. van Rooyen - Snel, maar ze lijken erg duur!
Datum: 22 april 2019 - Geschreven door Brian Stigter

De verhuizing werd laat definitief en toch kon het snel ingepland werden bij de verhuizer. 9 april ben ik verhuisd. De verhuizers kwamen op tijd. Prettig dat je om 7.30 uur al kon verhuizen. Met ongeveer 40 minuten hadden ik en de 2 verhuizers alles in de auto gezet. Dan lijkt een totaalbedrag van €1.025,90 erg duur! Mensen die hiervan hoorden vinden het erg duur! Dit bedrag moest ik voor de verhuizing al betalen en zelfs binnen twee dagen! Bij een andere verhuizer van erkendeverhuizers.nl hoef je pas na de verhuizing te betalen. Dat lijkt me ook normaal en anders is voor de verhuizing een aanbetaling van een deel van het bedrag normaal. Toen ik net had betaald, toen werd ik gebeld door Louise. Ze gaf aan dat ik het bedrag excl. btw had betaald! Dat klopte niet. Voor mijn gevoel belde ze om met opzet te proberen nog meer geld binnen te kunnen harken! Ik vind ze redelijk agressief en niet zo betrouwbaar overkomen. Met andere organisaties in Uithoorn of Nederland is het ook oppassen! Ook als ze erkend zijn. Verder vond ik ze allemaal redelijk vriendelijk, maar dat is misschien door de vele concurrentie

Sterke punten

- De verhuizing kon snel ingepland worden
- Vanaf 7.30 uur kan je al verhuizen
- Je bent goed verzekerd
- Alles is van te voren goed geregeld

Zwakke punten

- Ze komen niet zo betrouwbaar over
- Ze lijken erg duur!
- Ze komen redelijk agressief en brutaal over

Brian Stigter raadt Top Movers P.A. van Rooyen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Top Movers P.A. van Rooyen (1)
Verhuisbedrijf Direct - Top verhuisbedrijf
Datum: 13 april 2019 - Geschreven door Eveline Dolaert

Zeer betrouwbaar bedrijf. Ze waren er op tijd en alles is netjes verhuisd.

Sterke punten

Betrouwbaar
Netjes
Veilig
Goedkoop

Zwakke punten

Geen

Eveline Dolaert raadt Verhuisbedrijf Direct aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Direct (5)
(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.