Budget Verhuisservice - Geen aanrader
Datum: 13 september 2019 - Geschreven door Steve

1. De eerste reactie toen de verhuizers de woning met 3 woonlagen (BG, 1e en 2e verdieping) zagen met een split-level-trapje op de bovenste verdieping, was: “daar moeten we €125 extra voor in rekening brengen” (Weinig keus als ze voor de deur staan…)
Aan het einde van de dag nog getracht om redelijkheid te vinden, zoals stel dat ik de verhuisdozen zelf in het lagere deel van de verdieping zet, was: “nee dan staat de kamer te vol en dat accepteren we niet!”
2e: Budgetservice werkt op regie en ik kreeg te horen dat ze langer bezig zouden zijn dan verwacht en vervolgens dat er na onze verhuizing al wat anders was ingepland. Gelukkig kon de verhuizing doorgaan, want daar zit je natuurlijk niet op te wachten als alles is ingepland.
3e: Door de vermoeidheid ging de zorgvuldigheid hard achteruit. We hebben achteraf veel werk gehad om beschadigingen weg te werken. Uiteindelijk hebben we moeten besluiten een aantal kasten toch maar te vernieuwen.

Sterke punten

ik wilde schrijven "transparant" maar dit blijkt ook niet het geval te zijn

Zwakke punten

onaangekondigde meerprijs en de uiteindelijke schade aan mijn meubels en woning (oud en nieuw)

Steve raadt Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Budget Verhuisservice (36)
kater - kater
Datum: 27 augustus 2019 - Geschreven door Johan

Verhuizing goed gedaan; afhandeling daarna buitengewoon slecht

Sterke punten

werk

Zwakke punten

communicatie

Johan raadt kater niet aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van kater (210)
Geen aanrader – afspraken worden niet nagekomen - Geen aanrader – afspraken worden niet nagekomen
Datum: 27 augustus 2019 - Geschreven door CK

De eerste offerte had een korting. Toen wij erachter kwamen dat we minder spullen mee zouden nemen hebben we gevraagd om een hercalculatie. We kregen een nieuwe offerte en onze vroegboekkorting werd van tafel geveegd bleek achteraf. Tijdens gesprek was de afspraak dat de eerste maand opslag in het bedrag zat en dat daarna per maand het opslag bedrag €130 zou zijn. Verkoper houdt nu vast dat dit niet zo is. Hierdoor hebben we meer betaald vanwege de opslag en de korting die van tafel is geveegd. We hadden geen tweede offerte gehad en had verwacht dat alles gewoon netjes was verwerkt. Had graag een positiever review gegeven, maar het zakelijke deel is erg tegen gevallen. Op basis van mijn huidige ervaring zou ik AA niet aanraden bij anderen.

Sterke punten

- verhuizers waren op tijd - werkploeg heeft ontzettend goed gewerkt

Zwakke punten

- zakelijke kant - mondeling gemaakte afspraken worden niet nagekomen

CK raadt Geen aanrader – afspraken worden niet nagekomen niet aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Geen aanrader – afspraken worden niet nagekomen (210)
Yellow Move Internationale Verhuizers - Pico bello!!
Datum: 28 juli 2019 - Geschreven door E Weijsters

Naar 30 verhuizingen toch weer verbaasd over de professionaliteit van dit bedrijf!! Alles zeer secuur en met zorg ingepakt!!

Sterke punten

Communicatie! Secuurheid!!!

Zwakke punten

Geen!

E Weijsters raadt Yellow Move Internationale Verhuizers aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Yellow Move Internationale Verhuizers (1)
Van ‘t Net Verhuizingen - slechte verhuizer -slechte dozen
Datum: 1 juli 2019 - Geschreven door van wijnbergen

het is alweer enige tijd geleden dat mijn verhuizing plaats vond, maar schade aan mijn spullen kom ik nog dagelijks tegen.
slechte dozen, die je zelf moet tapen (dozen van de bouwmarkt zijn beter) en die niet voor een tweede x bruikbaar zijn,niet erg duurzaam dus
Volgens de verhuizers kon ik ze door verkopen, dat was niet mogelijk want ze waren nat geregend tijdens de verhuizing. Mede daardoor zijn de stapels die de verhuizer gemaakt hadden ingezakt en omgevallen.Veel schade servies en glaswerk , over mijn meubels maar te zwijgen, Eea laten herstellen en ben al over de 2000.00 euro gegaan.Heb na lang aandringen en met goede argumenten een vergoeding van 500.00 euro ontvangen

Sterke punten

GEEN

Zwakke punten

bezuinigen op personeel,3 man in plaats van 4
nogmaals slechte dozen,dun en geen handgrepen zodat de verhuizers dieper moeste bukken om de doos te tillen

van wijnbergen raadt Van ‘t Net Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Van ‘t Net Verhuizingen (1)
Groeneveld is TOP - Groeneveld is TOP
Datum: 1 juli 2019 - Geschreven door C. van Dijk

zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, denken mee en lossen dingen op. Geven goed adviezen, ook buiten de verhuizing om, b.v. kast die toch opgehaald wordt niet uitpakken en vast in de garage zetten, dozen stapelen en dan pas in- en uitpakken etc.
Ze gaan zeer zorgvuldig om met je spullen en pakken het heel goed in. Ik ben niet iemand die gauw een 10 geeft, maar deze 10 is dik verdiend!

Sterke punten

alles

Zwakke punten

geen

C. van Dijk raadt Groeneveld is TOP niet aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Groeneveld is TOP (210)
Zeer goed verhuisbedrijf - Zeer goed verhuisbedrijf
Datum: 1 juli 2019 - Geschreven door JB

Wat betreft de ervaring die wij hebben met dit verhuisbedrijf kan ik alleen maar kort zijn; vriendelijk, snel en betaalbaar.
Alles is uit handen genomen, ook hebben wij de woning van mijn ouders na de verhuizing door hen laten ontruimen, bij de 1e inspectie hebben wij de sleutels al in kunnen leveren omdat Zwennes het al klaar had!

Sterke punten

Snel Betaalbaar Vriendelijk Professioneel

Zwakke punten

n.v.t.

JB raadt Zeer goed verhuisbedrijf niet aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Zeer goed verhuisbedrijf (210)
VDW Verhuizingen - VDW verhuizibgen
Datum: 22 mei 2019 - Geschreven door Ines van Rees - de Groot

Uitstekend geholpen door deze partij. Patrick is goed bereikbaar, prijs en kwaliteit zijn goed. Is flexibel en nam goede verhuizers mee die onze spullen (inclusief piano) keurig inpakten en vervoerden.

Sterke punten

Snel, goede prijs, bereikbaarheid.

Zwakke punten

-

Ines van Rees - de Groot raadt VDW Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van VDW Verhuizingen (7)
StudentVerhuizers - Erg jammer
Datum: 9 mei 2019 - Geschreven door Jitske

De verhuizing ging op zich snel en de mannen (geen studenten) hadden alles zo over. Voor 3 uur betaald en binnen ander half uur waren ze weer weg. Helaas stonden ze ook een half uur te vroeg op mijn stoep. Wat nog meer jammer is, is dat zij zo mijn spullen in de bus zijn gaan laden zonder iets te zeggen en ook dus de nieuwe matras van bijna 1000 euro. Bij aankomst wat de matras beschadigd en mega vies! De stomerij kon er helaas ook niet veel meer aan doen dus zit ik met een vieze tijk die ook nog beschadigd is. Studentverhuizers doen alsof dit niet hun verantwoordelijkheid is en willen de schade die zij hebben gemaakt niet vergoeden. Ja de kosten van de stomerij (30 euro), wat dus niet heeft geholpen. Ik huur ze nooit meer in en adviseer anderen dit dan ook niet te doen.

Sterke punten

snel

Zwakke punten

slordig en zeer klantonvriendelijk. Kan niet geloven dat ze zo met hun veel betalende klanten om gaan.

Jitske raadt StudentVerhuizers aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van StudentVerhuizers (1)
Verhuisbedrijf Direct - Top verhuisbedrijf
Datum: 9 mei 2019 - Geschreven door Michael

Top bedrijf met top verhuizers ze hebben mij goed geholpen
Ze denken goed mee en hebben heel veel verstand wat ze doen Ze hebben heel mij inboedel netjes verhuist.
de kasten zijn netjes Gemonteerd
Bedankt mannen

Sterke punten

Vriendelijk
Goedkoop
Voorzichtig

Zwakke punten

Geen

Michael raadt Verhuisbedrijf Direct aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Direct (5)
Flakkee Verhuizingen - Een Goedereede :) om Flakkee Verhuizing in te zetten
Datum: 1 mei 2019 - Geschreven door Fam. Weij

Vandaag verhuisd met Flakkee Verhuizers. In een woord ‘TOP’! Waarom? Vriendelijk, efficiënt, professioneel, flexibel, betrouwbaar, netjes en enthousiast. Onze verhuizing was een grote klus, maar de mannen hebben zonder mopperen een lange dag gemaakt. Er werden extra collega’s ingevlogen om de klus te klaren. Echt klasse!! Flakkee Verhuizers: Bedankt!! De kinderen mochten meerijden in de vrachtwagen wat natuurlijk een feest was.

Sterke punten

Ze weten je echt te ontzorgen.

Zwakke punten

Geen!

Fam. Weij raadt Flakkee Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Flakkee Verhuizingen (1)
Top Movers P.A. van Rooyen - Snel, maar ze lijken erg duur!
Datum: 22 april 2019 - Geschreven door Brian Stigter

De verhuizing werd laat definitief en toch kon het snel ingepland werden bij de verhuizer. 9 april ben ik verhuisd. De verhuizers kwamen op tijd. Prettig dat je om 7.30 uur al kon verhuizen. Met ongeveer 40 minuten hadden ik en de 2 verhuizers alles in de auto gezet. Dan lijkt een totaalbedrag van €1.025,90 erg duur! Mensen die hiervan hoorden vinden het erg duur! Dit bedrag moest ik voor de verhuizing al betalen en zelfs binnen twee dagen! Bij een andere verhuizer van erkendeverhuizers.nl hoef je pas na de verhuizing te betalen. Dat lijkt me ook normaal en anders is voor de verhuizing een aanbetaling van een deel van het bedrag normaal. Toen ik net had betaald, toen werd ik gebeld door Louise. Ze gaf aan dat ik het bedrag excl. btw had betaald! Dat klopte niet. Voor mijn gevoel belde ze om met opzet te proberen nog meer geld binnen te kunnen harken! Ik vind ze redelijk agressief en niet zo betrouwbaar overkomen. Met andere organisaties in Uithoorn of Nederland is het ook oppassen! Ook als ze erkend zijn. Verder vond ik ze allemaal redelijk vriendelijk, maar dat is misschien door de vele concurrentie

Sterke punten

- De verhuizing kon snel ingepland worden
- Vanaf 7.30 uur kan je al verhuizen
- Je bent goed verzekerd
- Alles is van te voren goed geregeld

Zwakke punten

- Ze komen niet zo betrouwbaar over
- Ze lijken erg duur!
- Ze komen redelijk agressief en brutaal over

Brian Stigter raadt Top Movers P.A. van Rooyen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Top Movers P.A. van Rooyen (1)
Verhuisbedrijf Direct - Top verhuisbedrijf
Datum: 13 april 2019 - Geschreven door Eveline Dolaert

Zeer betrouwbaar bedrijf. Ze waren er op tijd en alles is netjes verhuisd.

Sterke punten

Betrouwbaar
Netjes
Veilig
Goedkoop

Zwakke punten

Geen

Eveline Dolaert raadt Verhuisbedrijf Direct aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Direct (5)
UTS Van den Berg Verhuizingen - Verhuizing Breda Bavel
Datum: 3 april 2019 - Geschreven door IP

We keken best gespannen uit naar de verhuizing. Echter zodra de verhuisploeg arriveerde viel de spanning weg. Keurige heren, mooie materialen in combinatie met goed humeur en veel energie leverde een vlekkeloze verhuizing op. Dikke tien voor deze verhuizers. Een aanrader voor ieder die op zoek is naar vakmanschap ! Bedankt hiervoor.

Sterke punten

Nakomen gemaakte afspraken
Kennis en vakmanschap
Professionele materialen

Zwakke punten

Geen

IP raadt UTS Van den Berg Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van UTS Van den Berg Verhuizingen (2)
De Vakverhuizer - Reactie op review Knobs
Datum: 3 april 2019 - Geschreven door Rene Hendrikx De Vakverhuizer

Geachte heer Knops,
Niet de Vakverhuizer maar u zelf heeft uw dochters verhuizing volledig verziekt .
U mag zich schamen om zo tegen uw dochter en onze mensen tekeer te gaan, dit terwijl wij het allerbeste met iedere klant voor hebben.
Uw dochter en schoonzoon hebben hun verontschuldiging gemaakt omtrent uw gedrag tijdens de verhuizing!
U schrijft een volstrekt oneerlijke en onterechte review terwijl uw dochter aangaf zeer tevreden te zijn.
En nee………. ik had helaas geen € 5,- wisselgeld terug, maar heb uw dochter dit uiteraard later terugbetaald bij het ophalen van de dozen.
U mag alles vinden van de Vakverhuizer, maar wees eerlijk met uw opmerkingen en toon meer respect voor uw dochter………..

Sterke punten

De Vakverhuizer stelt oprechte kritiek altijd op prijs en doet hier ook iets mee!

Zwakke punten

nvt

Rene Hendrikx De Vakverhuizer raadt De Vakverhuizer aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van De Vakverhuizer (23)
(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.