VDW Verhuizingen - VDW verhuizibgen
Datum: 22 mei 2019 - Geschreven door Ines van Rees - de Groot

Uitstekend geholpen door deze partij. Patrick is goed bereikbaar, prijs en kwaliteit zijn goed. Is flexibel en nam goede verhuizers mee die onze spullen (inclusief piano) keurig inpakten en vervoerden.

Sterke punten

Snel, goede prijs, bereikbaarheid.

Zwakke punten

-

Ines van Rees - de Groot raadt VDW Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van VDW Verhuizingen (7)
StudentVerhuizers - Erg jammer
Datum: 9 mei 2019 - Geschreven door Jitske

De verhuizing ging op zich snel en de mannen (geen studenten) hadden alles zo over. Voor 3 uur betaald en binnen ander half uur waren ze weer weg. Helaas stonden ze ook een half uur te vroeg op mijn stoep. Wat nog meer jammer is, is dat zij zo mijn spullen in de bus zijn gaan laden zonder iets te zeggen en ook dus de nieuwe matras van bijna 1000 euro. Bij aankomst wat de matras beschadigd en mega vies! De stomerij kon er helaas ook niet veel meer aan doen dus zit ik met een vieze tijk die ook nog beschadigd is. Studentverhuizers doen alsof dit niet hun verantwoordelijkheid is en willen de schade die zij hebben gemaakt niet vergoeden. Ja de kosten van de stomerij (30 euro), wat dus niet heeft geholpen. Ik huur ze nooit meer in en adviseer anderen dit dan ook niet te doen.

Sterke punten

snel

Zwakke punten

slordig en zeer klantonvriendelijk. Kan niet geloven dat ze zo met hun veel betalende klanten om gaan.

Jitske raadt StudentVerhuizers aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van StudentVerhuizers (1)
Verhuisbedrijf Direct - Top verhuisbedrijf
Datum: 9 mei 2019 - Geschreven door Michael

Top bedrijf met top verhuizers ze hebben mij goed geholpen
Ze denken goed mee en hebben heel veel verstand wat ze doen Ze hebben heel mij inboedel netjes verhuist.
de kasten zijn netjes Gemonteerd
Bedankt mannen

Sterke punten

Vriendelijk
Goedkoop
Voorzichtig

Zwakke punten

Geen

Michael raadt Verhuisbedrijf Direct aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Direct (5)
Flakkee Verhuizingen - Een Goedereede :) om Flakkee Verhuizing in te zetten
Datum: 1 mei 2019 - Geschreven door Fam. Weij

Vandaag verhuisd met Flakkee Verhuizers. In een woord ‘TOP’! Waarom? Vriendelijk, efficiënt, professioneel, flexibel, betrouwbaar, netjes en enthousiast. Onze verhuizing was een grote klus, maar de mannen hebben zonder mopperen een lange dag gemaakt. Er werden extra collega’s ingevlogen om de klus te klaren. Echt klasse!! Flakkee Verhuizers: Bedankt!! De kinderen mochten meerijden in de vrachtwagen wat natuurlijk een feest was.

Sterke punten

Ze weten je echt te ontzorgen.

Zwakke punten

Geen!

Fam. Weij raadt Flakkee Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Flakkee Verhuizingen (1)
Top Movers P.A. van Rooyen - Snel, maar ze lijken erg duur!
Datum: 22 april 2019 - Geschreven door Brian Stigter

De verhuizing werd laat definitief en toch kon het snel ingepland werden bij de verhuizer. 9 april ben ik verhuisd. De verhuizers kwamen op tijd. Prettig dat je om 7.30 uur al kon verhuizen. Met ongeveer 40 minuten hadden ik en de 2 verhuizers alles in de auto gezet. Dan lijkt een totaalbedrag van €1.025,90 erg duur! Mensen die hiervan hoorden vinden het erg duur! Dit bedrag moest ik voor de verhuizing al betalen en zelfs binnen twee dagen! Bij een andere verhuizer van erkendeverhuizers.nl hoef je pas na de verhuizing te betalen. Dat lijkt me ook normaal en anders is voor de verhuizing een aanbetaling van een deel van het bedrag normaal. Toen ik net had betaald, toen werd ik gebeld door Louise. Ze gaf aan dat ik het bedrag excl. btw had betaald! Dat klopte niet. Voor mijn gevoel belde ze om met opzet te proberen nog meer geld binnen te kunnen harken! Ik vind ze redelijk agressief en niet zo betrouwbaar overkomen. Met andere organisaties in Uithoorn of Nederland is het ook oppassen! Ook als ze erkend zijn. Verder vond ik ze allemaal redelijk vriendelijk, maar dat is misschien door de vele concurrentie

Sterke punten

- De verhuizing kon snel ingepland worden
- Vanaf 7.30 uur kan je al verhuizen
- Je bent goed verzekerd
- Alles is van te voren goed geregeld

Zwakke punten

- Ze komen niet zo betrouwbaar over
- Ze lijken erg duur!
- Ze komen redelijk agressief en brutaal over

Brian Stigter raadt Top Movers P.A. van Rooyen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Top Movers P.A. van Rooyen (1)
Verhuisbedrijf Direct - Top verhuisbedrijf
Datum: 13 april 2019 - Geschreven door Eveline Dolaert

Zeer betrouwbaar bedrijf. Ze waren er op tijd en alles is netjes verhuisd.

Sterke punten

Betrouwbaar
Netjes
Veilig
Goedkoop

Zwakke punten

Geen

Eveline Dolaert raadt Verhuisbedrijf Direct aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Direct (5)
UTS Van den Berg Verhuizingen - Verhuizing Breda Bavel
Datum: 3 april 2019 - Geschreven door IP

We keken best gespannen uit naar de verhuizing. Echter zodra de verhuisploeg arriveerde viel de spanning weg. Keurige heren, mooie materialen in combinatie met goed humeur en veel energie leverde een vlekkeloze verhuizing op. Dikke tien voor deze verhuizers. Een aanrader voor ieder die op zoek is naar vakmanschap ! Bedankt hiervoor.

Sterke punten

Nakomen gemaakte afspraken
Kennis en vakmanschap
Professionele materialen

Zwakke punten

Geen

IP raadt UTS Van den Berg Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van UTS Van den Berg Verhuizingen (2)
De Vakverhuizer - Reactie op review Knobs
Datum: 3 april 2019 - Geschreven door Rene Hendrikx De Vakverhuizer

Geachte heer Knops,
Niet de Vakverhuizer maar u zelf heeft uw dochters verhuizing volledig verziekt .
U mag zich schamen om zo tegen uw dochter en onze mensen tekeer te gaan, dit terwijl wij het allerbeste met iedere klant voor hebben.
Uw dochter en schoonzoon hebben hun verontschuldiging gemaakt omtrent uw gedrag tijdens de verhuizing!
U schrijft een volstrekt oneerlijke en onterechte review terwijl uw dochter aangaf zeer tevreden te zijn.
En nee………. ik had helaas geen € 5,- wisselgeld terug, maar heb uw dochter dit uiteraard later terugbetaald bij het ophalen van de dozen.
U mag alles vinden van de Vakverhuizer, maar wees eerlijk met uw opmerkingen en toon meer respect voor uw dochter………..

Sterke punten

De Vakverhuizer stelt oprechte kritiek altijd op prijs en doet hier ook iets mee!

Zwakke punten

nvt

Rene Hendrikx De Vakverhuizer raadt De Vakverhuizer aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van De Vakverhuizer (23)
Banis - Een verhuisbedrijf met een zeer slechte nazorg
Datum: 3 april 2019 - Geschreven door Anoniem

Wij zijn door Banis Almere verhuisd. Helaas is de verhuizing niet vlekkeloos verlopen. De eerste schade werd netjes gemeld en daar hadden wij zoiets van, “ach dat kan gebeuren” en het was geen schade waar wij last van zouden hebben. De tweede schade hebben we zelf ter plekke ontdekt en dat vonden wij kwalijker. Dit gelijk gemeld en de eigenaar die erbij was “stond erbij en keek er naar”. Met een ontevreden gevoel van onze zijde zijn de verhuizers vertrokken en ons achterlatend, “wat nu en hoe wordt dit opgelost?”. We hebben verschillende keren gebeld, werden steeds beloofd teruggebeld te worden, en uiteindelijk zijn ze komen kijken en wilden ze het, zoals ze zeiden, graag oplossen. Wij hebben op het verzoek van Banis geïnformeerd naar een meubelherstelbedrijf en Banis laten weten wat de kosten zouden worden. Banis gaf toen aan dat zij alleen maar als blijk van ‘coulance’ (??) ons de tip had gegeven om te informeren naar een meubelhersteller. Ze beweerden dat wij niet wij niet konden bewijzen dat de schade door hen is veroorzaakt tijdens de verhuizing, maar waren dan toch bereid om met een kleine tegemoetkoming over de brug te komen als kleine pleister op de wond.
Wij vinden het raar dat zij terugkrabbelen terwijl de schade wel degelijk tijdens de verhuizing is veroorzaakt. En een bedrijf als dit zou daar toch ook voor verzekerd moeten zijn??! Nou begrijp ik best dat er mensen zijn die daar misbruik van maken, maar wij zitten niet zo in elkaar.
De schade aan onze meubels verried waar deze was opgelopen, namelijk op ons oude adres waarbij het tafelblad de sierpleistermuur heeft geraakt.
Kunnen we Banis aanbevelen? Nee helaas niet. Als zij de schade netjes hadden afgewikkeld, zoals ze eerder zeiden aan te geven ‘het te willen oplossen’, dan was onze recensie zeker positiever geweest. Want er kan altijd iets gebeuren, maar los het netjes op als bedrijf zijnde.

Sterke punten

Vlotte afhandeling
Team is vriendelijk naar de klant

Zwakke punten

Team denkt niet eerst na maar handelt gelijk waardoor er geen structuur aanwezig was
Slechte nazorg bij schade aan meubels e.d.

Anoniem raadt Banis aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Banis (1)
InstaVerhuizen - Superservice!
Datum: 3 april 2019 - Geschreven door Bianca Scherpenhuijzen

Ik heb dit bedrijf een tijdje geleden ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Haarlem. Het was in 1 woord top!
De heren zijn heel vriendelijk, voorzichtig en werken hard. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Voortaan zal ik dit bedrijf inschakelen bij een verhuizing of transport klus!

Sterke punten

Servicegericht, bekwaam en zeer snel!

Zwakke punten

Kom er op geen.

Bianca Scherpenhuijzen raadt InstaVerhuizen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van InstaVerhuizen (1)
Verhuisbedrijf Direct - Slechtste ervaring met een bedrijf ooit
Datum: 9 maart 2019 - Geschreven door Sebas

1. Verhuizers zouden er tussen 15u en 17u zijn. Werd om 17u gebeld dat ze iets later waren. Dit herhaalde zich drie keer tot ik om 23u te horen kreeg (al die tijd stond ik stand-by) dat het de volgende dag zou worden. Hier stemde ik mee in, maar wel met de voorwaarde dat ze tijdig zouden beginnen zodat ik mijn oude sleutel op tijd kon inleveren. De eigenaar van het bedrijf ga me zijn woord.
2. De volgende dag waren de verhuizers te laat, liepen de werkzaamheden wat uit en heb ik een boete van 100 euro moeten betalen.
3. Aangekomen op de bestemming zijn de spullen naar de juiste verdieping gebracht, maar niets naar mijn kamer. Daar was geen tijd meer voor. Sommige spullen lagen zelfs nog beneden of op de trap. Ze wilden me ook niet helpen met tenminste de zware artikelen (die kon ik namelijk niet alleen tillen en ik heb tevens last van mijn rug): want ze waren reeds te laat voor de volgende klus…
4. Na heel veel heen en weer ge-e-maild te hebben, heb ik ter compensatie 50 euro gekregen. De helft van de boete…

Sterke punten

In theorie zijn ze goedkoop

Zwakke punten

Onbetrouwbaar

Sebas raadt Verhuisbedrijf Direct aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Direct (5)
Student Verhuis Service - Ontzorgd.
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door Sjaak de Jong

Ik had erg veel moeite het formulier in te vullen en de huisraad in te schatten. Ontzettend goed geholpen door de medewerkers. (ja ik moest meerdere keren bellen voordat ik het snapte dus meerdere mensen gesproken)
Uiteindelijk met behulp van de heren alles goed opgeven en uiteindelijk waren we zelf sneller dan de schatting klaar! Ook de verhuizers [David L & John K] waren geweldig! Deze waren liftcowboys wisten de verhuislift en wagen in de kleine straatjes ideaal te plaatsen, chapeau heren!

Sterke punten

Goede hulp van kantoor.
Geweldige verhuizers.

Zwakke punten

Wellicht formulier iets makkelijker maken.

Sjaak de Jong raadt Student Verhuis Service aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Student Verhuis Service (21)
De Vakverhuizer - De Vakverhuizer maakt zijn naam waar !
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door Jan van de Sande

17 oktober 2018 was onze verhuisdag. Van een tussenwoning naar een appartement 4 hoog met lift. René Hendrikx en zijn ploeg hebben die klus vakkundig geklaard. Zorgvuldig, voorzichtig waar nodig, maar ook in tempo. Je merkte dat het verhuizers waren die dagelijks zo’n klus klaren. Goed voorbereid, maar ook flexibel en met improvisatievermogen. En.. niet onbelangrijk we hebben ook nog goed gelachen, dus ook ontspannen. Wat uit elkaar moest worden gehaald werd in het nieuwe huis weer prima opgebouwd.

Sterke punten

Vakbekwaam, nooit paniek, zorgvuldig, met overleg en toch ook snel, behulpzaam, vriendelijk en voorkomend, goed contact vooraf en tijdens de klus. Meedenkend.

Zwakke punten

Geen

Jan van de Sande raadt De Vakverhuizer aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van De Vakverhuizer (23)
Budget Verhuisservice - Veel te laat
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door Daan

De heren kwamen een paar uur te laat waardoor alles uitliep en we pas laat klaar waren. De verhuizers zelf hebben hard gewerkt en daar heb ik ook geen commentaar op. Moest ze wel flink aanjagen en heb zelf ook meegeholpen maar ze hebben oprecht hard gewerkt. De communicatie van het bedrijf en de planning laat serieus te wensen over. Wacht ook nog steeds op een formele reactie op een email die ik ze gestuurd heb. Zal ze nooit meer gebruiken en raad ze dus ook niet aan.

Sterke punten

De verhuisploeg zelf

Zwakke punten

De planning, de klantenservice, de behandeling van klanten, de facturatie

Daan raadt Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Budget Verhuisservice (35)
Verhuizing dochter door vakverhuizer - Verhuizing dochter door vakverhuizer
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door Wim Knops

Mijn dochter is blij dat ze over is, maar ik ben alles behalve tevreden over de gang van zaken m.b.t.
Vooral het gedrag van Rene is zeer dominant, bemoeit zich met zaken die niet afgesproken zijn en niks mee te maken heeft, hoort je nog niet aan
en gaat gewoon zijn gang. Agressieve reacties van als je niet dan… `
Ik zette al vraagtekens bij de intake hoe dominant hij te keer ging. Als het aan hem lag moest de helft van de meubels al verkocht worden en hij
had de andere plek nog niets gezien. Maar we hebben hem na overleg toch een kans gegeven. In principe waren mijn dochter en ik er niet super gelukkig mee.

Sterke punten

het laten inpakken van de huisraad zodat het minder kans heeft op beschadiging. Dat is het enige positieve wat ik van die verhuizing vind. Zijn hulp Niels was wel oke deed goed zijn werk en had bovendien ook nog goede ideen beter dan zijn baas Rene maar die klopte zich op de borst wat hij wel allemaal niet gedaan had.

Zwakke punten

Zeer dominant en achteraf blijkt zeer onbetrouwbaar en zit gewoon te liegen. Ik heb hem hier persoonlijk op aangesproken via SMS en mail en vooraf mondeling maar hij zit gewoon te liegen. Contant betalen is uit de tijd het is tijd voor een pinapparaat te hebben. Bij contante betaling voor wisselgeld zorgen! Wordt een maximale prijs gegeven maar daar wordt gedurende de verhuizing tegen aan gewerkt.

Wim Knops raadt Verhuizing dochter door vakverhuizer niet aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuizing dochter door vakverhuizer (203)
(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.