Verhuisbedrijf Direct - Slechtste ervaring met een bedrijf ooit
Datum: 9 maart 2019 - Geschreven door Sebas

1. Verhuizers zouden er tussen 15u en 17u zijn. Werd om 17u gebeld dat ze iets later waren. Dit herhaalde zich drie keer tot ik om 23u te horen kreeg (al die tijd stond ik stand-by) dat het de volgende dag zou worden. Hier stemde ik mee in, maar wel met de voorwaarde dat ze tijdig zouden beginnen zodat ik mijn oude sleutel op tijd kon inleveren. De eigenaar van het bedrijf ga me zijn woord.
2. De volgende dag waren de verhuizers te laat, liepen de werkzaamheden wat uit en heb ik een boete van 100 euro moeten betalen.
3. Aangekomen op de bestemming zijn de spullen naar de juiste verdieping gebracht, maar niets naar mijn kamer. Daar was geen tijd meer voor. Sommige spullen lagen zelfs nog beneden of op de trap. Ze wilden me ook niet helpen met tenminste de zware artikelen (die kon ik namelijk niet alleen tillen en ik heb tevens last van mijn rug): want ze waren reeds te laat voor de volgende klus…
4. Na heel veel heen en weer ge-e-maild te hebben, heb ik ter compensatie 50 euro gekregen. De helft van de boete…

Sterke punten

In theorie zijn ze goedkoop

Zwakke punten

Onbetrouwbaar

Sebas raadt Verhuisbedrijf Direct aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Direct (3)
Student Verhuis Service - Via Via
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door David

Via via heb ik over Student Verhuis Service gehoord. Super blij met deze gasten! Wat een service; snel, effectief, efficient en professioneel.

Sterke punten

Snel
Effectief & efficient
Profesioneel

Zwakke punten

GEEN!

David raadt Student Verhuis Service aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Student Verhuis Service (21)
verhuizen Weert - verhuizen Weert
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door J.Verbunt

2 maal gebruik gemaakt van Rene en zijn troepen, 2 maal zeer geslaagd.
Snel en vakkundig. en goed binnen budget als extra bonus.
Kan ik aan iedereen aanbevelen.

Sterke punten

Snel, goed georganiseerd , eb vakkundig gehandeld.

Zwakke punten

zou niet weten.

J.Verbunt raadt verhuizen Weert niet aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van verhuizen Weert (193)
Budget Verhuisservice - Veel te laat
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door Daan

De heren kwamen een paar uur te laat waardoor alles uitliep en we pas laat klaar waren. De verhuizers zelf hebben hard gewerkt en daar heb ik ook geen commentaar op. Moest ze wel flink aanjagen en heb zelf ook meegeholpen maar ze hebben oprecht hard gewerkt. De communicatie van het bedrijf en de planning laat serieus te wensen over. Wacht ook nog steeds op een formele reactie op een email die ik ze gestuurd heb. Zal ze nooit meer gebruiken en raad ze dus ook niet aan.

Sterke punten

De verhuisploeg zelf

Zwakke punten

De planning, de klantenservice, de behandeling van klanten, de facturatie

Daan raadt Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Budget Verhuisservice (35)
Student Verhuis Service - Flexibel
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door C. Koning

Ik had enkel 1 bank die binnen Amsterdam verplaatst moest worden, het nadeel was echter dat het diezelfde dag moest gebeuren. Ik heb daarvoor meerdere bedrijven benaderen maar niemand kon me helpen. Behalve student verhuisservice.Ik belde en binnen 30 minuten stonden die gasten voor me deur! Echt super mee geholpen.

Sterke punten

Flexibel
Snel

Zwakke punten

Geen

C. Koning raadt Student Verhuis Service aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Student Verhuis Service (21)
Student Verhuis Service - Ontzorgd.
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door Sjaak de Jong

Ik had erg veel moeite het formulier in te vullen en de huisraad in te schatten. Ontzettend goed geholpen door de medewerkers. (ja ik moest meerdere keren bellen voordat ik het snapte dus meerdere mensen gesproken)
Uiteindelijk met behulp van de heren alles goed opgeven en uiteindelijk waren we zelf sneller dan de schatting klaar! Ook de verhuizers [David L & John K] waren geweldig! Deze waren liftcowboys wisten de verhuislift en wagen in de kleine straatjes ideaal te plaatsen, chapeau heren!

Sterke punten

Goede hulp van kantoor.
Geweldige verhuizers.

Zwakke punten

Wellicht formulier iets makkelijker maken.

Sjaak de Jong raadt Student Verhuis Service aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Student Verhuis Service (21)
De Vakverhuizer - De Vakverhuizer maakt zijn naam waar !
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door Jan van de Sande

17 oktober 2018 was onze verhuisdag. Van een tussenwoning naar een appartement 4 hoog met lift. René Hendrikx en zijn ploeg hebben die klus vakkundig geklaard. Zorgvuldig, voorzichtig waar nodig, maar ook in tempo. Je merkte dat het verhuizers waren die dagelijks zo’n klus klaren. Goed voorbereid, maar ook flexibel en met improvisatievermogen. En.. niet onbelangrijk we hebben ook nog goed gelachen, dus ook ontspannen. Wat uit elkaar moest worden gehaald werd in het nieuwe huis weer prima opgebouwd.

Sterke punten

Vakbekwaam, nooit paniek, zorgvuldig, met overleg en toch ook snel, behulpzaam, vriendelijk en voorkomend, goed contact vooraf en tijdens de klus. Meedenkend.

Zwakke punten

Geen

Jan van de Sande raadt De Vakverhuizer aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van De Vakverhuizer (22)
Verhuizen Doen We Samen - Snel en accuraat voor een uitstekende prijs
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door Eric

De verhuizers zijn kundig en snel. Alles gaat zorgvuldig te vrachtwagen in en wordt goed vastgezet. Geen enkele wanklank als iets niet goed dichtzit of objecten met vreemde afmetingen. Daar waar ik erg te spreken ben over de verhuizers ben ik dat niet over de eigenaar. Je krijgt hem op bezoek en aan de telefoon. Hij is arrogant en uiterst klant onvriendelijk. De vrachtwagen was 3 uur te laat om te lossen en kreeg enkel te horen dat ik niet moest zeuren (de afspraak was immers niet om een bepaalde tijd, maar “rond” 14:00). Rond een bepaalde tijd is niet 3 uur later.

Sterke punten

Vakkundig, nauwkeurig, snel

Zwakke punten

De eigenaar

Eric raadt Verhuizen Doen We Samen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuizen Doen We Samen (11)
Verhuizing dochter door vakverhuizer - Verhuizing dochter door vakverhuizer
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door Wim Knops

Mijn dochter is blij dat ze over is, maar ik ben alles behalve tevreden over de gang van zaken m.b.t.
Vooral het gedrag van Rene is zeer dominant, bemoeit zich met zaken die niet afgesproken zijn en niks mee te maken heeft, hoort je nog niet aan
en gaat gewoon zijn gang. Agressieve reacties van als je niet dan… `
Ik zette al vraagtekens bij de intake hoe dominant hij te keer ging. Als het aan hem lag moest de helft van de meubels al verkocht worden en hij
had de andere plek nog niets gezien. Maar we hebben hem na overleg toch een kans gegeven. In principe waren mijn dochter en ik er niet super gelukkig mee.

Sterke punten

het laten inpakken van de huisraad zodat het minder kans heeft op beschadiging. Dat is het enige positieve wat ik van die verhuizing vind. Zijn hulp Niels was wel oke deed goed zijn werk en had bovendien ook nog goede ideen beter dan zijn baas Rene maar die klopte zich op de borst wat hij wel allemaal niet gedaan had.

Zwakke punten

Zeer dominant en achteraf blijkt zeer onbetrouwbaar en zit gewoon te liegen. Ik heb hem hier persoonlijk op aangesproken via SMS en mail en vooraf mondeling maar hij zit gewoon te liegen. Contant betalen is uit de tijd het is tijd voor een pinapparaat te hebben. Bij contante betaling voor wisselgeld zorgen! Wordt een maximale prijs gegeven maar daar wordt gedurende de verhuizing tegen aan gewerkt.

Wim Knops raadt Verhuizing dochter door vakverhuizer niet aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuizing dochter door vakverhuizer (193)
Student Verhuis Service - Reddende engel
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door Frouke Feliz

Wat zat ik in de stress zeg! Het verhuisbedrijf wat ik had geboekt zegt gewoon doodleuk af op de dag zelf.. Gelukkig was daar bij Student Verhuis Service de reddende engel in de vorm van Valentijn op kantoor. Hij heeft gewoon jongens op hun vrije dag opgebeld om mij te komen helpen!! Wat een schat! En de verhuizers zelf waren niet normaal goed! Super sterk! Jorn K en Scott V waren echte beesten van kerels met een kracht waar ik bijna verlegen van werd. Super, Super, Super!! Voor altijd Student Verhuis Service als ik ga verhuizen!!

Sterke punten

Super Verhuizers en kantoorpersoneel

Zwakke punten

GEEN!!

Frouke Feliz raadt Student Verhuis Service aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Student Verhuis Service (21)
Student Verhuis Service - Only one that could help
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door F.Sol

I needed help cleaning out the home of a late family member. I contacted about 5/6 companies and no one could help me pack the belongings and do the move on the same day. Exept for the guys at Student Verhuis Service.
With great care and respect the packed all the belonings in record time. The same care and respect was applied to the move itself. Donny J and Karel W were great. I know now who to contact when in need of help for a move.

Sterke punten

Great overall service

Zwakke punten

NONE!!

F.Sol raadt Student Verhuis Service aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Student Verhuis Service (21)
Verhuizen Doen We Samen - Sterke mannen
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door Henk Steenhouwers

Beste,

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de verhuizing en hoe deze verlopen is, het waren fijne ervaren vakmannen waar we mee hebben kunnen werken.
Erg fijn dat deze indrukwekkende dag zo snel en goed is verlopen, zonder schade!

Sterke punten

- Vakmensen
- Goed voldoende materiaal zoals dekens.

Zwakke punten

- GEEN!

Henk Steenhouwers raadt Verhuizen Doen We Samen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuizen Doen We Samen (11)
Verhuisbedrijf Drechtsteden - Top bedrijf
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door Rob

Ervaren en vriendelijke verhuizers. Dank voor jullie inzet heren.

Sterke punten

Ervaren en goede planning

Zwakke punten

Geen

Rob raadt Verhuisbedrijf Drechtsteden aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Drechtsteden (5)
Verhuis Veilig - SUPER!
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door a hernandez

Wij zijn met verhuis veilig verhuisd en dit was geheel naar wens

Goeie sterke verhuizers die alles keurig hebben overgebracht

Sterke punten

inzicht
kwaliteit

Zwakke punten

geen

a hernandez raadt Verhuis Veilig aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuis Veilig (1)
Halo Removal Logistics - Perfecte verhuizing Italie-Nederland van HALO!
Datum: 28 januari 2019 - Geschreven door Johanna Noyon

Hans Hageman van HALO REMOVAL LOGISTICS communiceerde steeds meteen en kwam ons ook bezoeken. Hij had veel inpak-tips en antwoord op al onze vragen. Bij aankomst werd alles afgeplakt tegen het beschadigen en alles werd netjes op zijn plek gezet, alle problemen werden ons rustig uit handen genomen. Aardig, betrouwbaar, netjes en ook nog een goede prijs. Bedankt Hans!

Sterke punten

betrouwbaar - uitstekende communicatie - rustig en aardig - oplossingsgezind - alles prima volgens planning - goede prijs

Zwakke punten

géén!

Johanna Noyon raadt Halo Removal Logistics aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Halo Removal Logistics (1)
(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.