Van ‘t Net Verhuizingen - slechte verhuizer -slechte dozen
Datum: 1 juli 2019 - Geschreven door van wijnbergen

het is alweer enige tijd geleden dat mijn verhuizing plaats vond, maar schade aan mijn spullen kom ik nog dagelijks tegen.
slechte dozen, die je zelf moet tapen (dozen van de bouwmarkt zijn beter) en die niet voor een tweede x bruikbaar zijn,niet erg duurzaam dus
Volgens de verhuizers kon ik ze door verkopen, dat was niet mogelijk want ze waren nat geregend tijdens de verhuizing. Mede daardoor zijn de stapels die de verhuizer gemaakt hadden ingezakt en omgevallen.Veel schade servies en glaswerk , over mijn meubels maar te zwijgen, Eea laten herstellen en ben al over de 2000.00 euro gegaan.Heb na lang aandringen en met goede argumenten een vergoeding van 500.00 euro ontvangen

Sterke punten

GEEN

Zwakke punten

bezuinigen op personeel,3 man in plaats van 4
nogmaals slechte dozen,dun en geen handgrepen zodat de verhuizers dieper moeste bukken om de doos te tillen

van wijnbergen raadt Van ‘t Net Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Van ‘t Net Verhuizingen (1)
Groeneveld is TOP - Groeneveld is TOP
Datum: 1 juli 2019 - Geschreven door C. van Dijk

zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, denken mee en lossen dingen op. Geven goed adviezen, ook buiten de verhuizing om, b.v. kast die toch opgehaald wordt niet uitpakken en vast in de garage zetten, dozen stapelen en dan pas in- en uitpakken etc.
Ze gaan zeer zorgvuldig om met je spullen en pakken het heel goed in. Ik ben niet iemand die gauw een 10 geeft, maar deze 10 is dik verdiend!

Sterke punten

alles

Zwakke punten

geen

C. van Dijk raadt Groeneveld is TOP niet aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Groeneveld is TOP (206)
Zeer goed verhuisbedrijf - Zeer goed verhuisbedrijf
Datum: 1 juli 2019 - Geschreven door JB

Wat betreft de ervaring die wij hebben met dit verhuisbedrijf kan ik alleen maar kort zijn; vriendelijk, snel en betaalbaar.
Alles is uit handen genomen, ook hebben wij de woning van mijn ouders na de verhuizing door hen laten ontruimen, bij de 1e inspectie hebben wij de sleutels al in kunnen leveren omdat Zwennes het al klaar had!

Sterke punten

Snel Betaalbaar Vriendelijk Professioneel

Zwakke punten

n.v.t.

JB raadt Zeer goed verhuisbedrijf niet aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Zeer goed verhuisbedrijf (206)
VDW Verhuizingen - VDW verhuizibgen
Datum: 22 mei 2019 - Geschreven door Ines van Rees - de Groot

Uitstekend geholpen door deze partij. Patrick is goed bereikbaar, prijs en kwaliteit zijn goed. Is flexibel en nam goede verhuizers mee die onze spullen (inclusief piano) keurig inpakten en vervoerden.

Sterke punten

Snel, goede prijs, bereikbaarheid.

Zwakke punten

-

Ines van Rees - de Groot raadt VDW Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van VDW Verhuizingen (7)
StudentVerhuizers - Erg jammer
Datum: 9 mei 2019 - Geschreven door Jitske

De verhuizing ging op zich snel en de mannen (geen studenten) hadden alles zo over. Voor 3 uur betaald en binnen ander half uur waren ze weer weg. Helaas stonden ze ook een half uur te vroeg op mijn stoep. Wat nog meer jammer is, is dat zij zo mijn spullen in de bus zijn gaan laden zonder iets te zeggen en ook dus de nieuwe matras van bijna 1000 euro. Bij aankomst wat de matras beschadigd en mega vies! De stomerij kon er helaas ook niet veel meer aan doen dus zit ik met een vieze tijk die ook nog beschadigd is. Studentverhuizers doen alsof dit niet hun verantwoordelijkheid is en willen de schade die zij hebben gemaakt niet vergoeden. Ja de kosten van de stomerij (30 euro), wat dus niet heeft geholpen. Ik huur ze nooit meer in en adviseer anderen dit dan ook niet te doen.

Sterke punten

snel

Zwakke punten

slordig en zeer klantonvriendelijk. Kan niet geloven dat ze zo met hun veel betalende klanten om gaan.

Jitske raadt StudentVerhuizers aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van StudentVerhuizers (1)
Verhuisbedrijf Direct - Top verhuisbedrijf
Datum: 9 mei 2019 - Geschreven door Michael

Top bedrijf met top verhuizers ze hebben mij goed geholpen
Ze denken goed mee en hebben heel veel verstand wat ze doen Ze hebben heel mij inboedel netjes verhuist.
de kasten zijn netjes Gemonteerd
Bedankt mannen

Sterke punten

Vriendelijk
Goedkoop
Voorzichtig

Zwakke punten

Geen

Michael raadt Verhuisbedrijf Direct aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Direct (5)
Flakkee Verhuizingen - Een Goedereede :) om Flakkee Verhuizing in te zetten
Datum: 1 mei 2019 - Geschreven door Fam. Weij

Vandaag verhuisd met Flakkee Verhuizers. In een woord ‘TOP’! Waarom? Vriendelijk, efficiënt, professioneel, flexibel, betrouwbaar, netjes en enthousiast. Onze verhuizing was een grote klus, maar de mannen hebben zonder mopperen een lange dag gemaakt. Er werden extra collega’s ingevlogen om de klus te klaren. Echt klasse!! Flakkee Verhuizers: Bedankt!! De kinderen mochten meerijden in de vrachtwagen wat natuurlijk een feest was.

Sterke punten

Ze weten je echt te ontzorgen.

Zwakke punten

Geen!

Fam. Weij raadt Flakkee Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Flakkee Verhuizingen (1)
Top Movers P.A. van Rooyen - Snel, maar ze lijken erg duur!
Datum: 22 april 2019 - Geschreven door Brian Stigter

De verhuizing werd laat definitief en toch kon het snel ingepland werden bij de verhuizer. 9 april ben ik verhuisd. De verhuizers kwamen op tijd. Prettig dat je om 7.30 uur al kon verhuizen. Met ongeveer 40 minuten hadden ik en de 2 verhuizers alles in de auto gezet. Dan lijkt een totaalbedrag van €1.025,90 erg duur! Mensen die hiervan hoorden vinden het erg duur! Dit bedrag moest ik voor de verhuizing al betalen en zelfs binnen twee dagen! Bij een andere verhuizer van erkendeverhuizers.nl hoef je pas na de verhuizing te betalen. Dat lijkt me ook normaal en anders is voor de verhuizing een aanbetaling van een deel van het bedrag normaal. Toen ik net had betaald, toen werd ik gebeld door Louise. Ze gaf aan dat ik het bedrag excl. btw had betaald! Dat klopte niet. Voor mijn gevoel belde ze om met opzet te proberen nog meer geld binnen te kunnen harken! Ik vind ze redelijk agressief en niet zo betrouwbaar overkomen. Met andere organisaties in Uithoorn of Nederland is het ook oppassen! Ook als ze erkend zijn. Verder vond ik ze allemaal redelijk vriendelijk, maar dat is misschien door de vele concurrentie

Sterke punten

- De verhuizing kon snel ingepland worden
- Vanaf 7.30 uur kan je al verhuizen
- Je bent goed verzekerd
- Alles is van te voren goed geregeld

Zwakke punten

- Ze komen niet zo betrouwbaar over
- Ze lijken erg duur!
- Ze komen redelijk agressief en brutaal over

Brian Stigter raadt Top Movers P.A. van Rooyen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Top Movers P.A. van Rooyen (1)
Verhuisbedrijf Direct - Top verhuisbedrijf
Datum: 13 april 2019 - Geschreven door Eveline Dolaert

Zeer betrouwbaar bedrijf. Ze waren er op tijd en alles is netjes verhuisd.

Sterke punten

Betrouwbaar
Netjes
Veilig
Goedkoop

Zwakke punten

Geen

Eveline Dolaert raadt Verhuisbedrijf Direct aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Direct (5)
UTS Van den Berg Verhuizingen - Verhuizing Breda Bavel
Datum: 3 april 2019 - Geschreven door IP

We keken best gespannen uit naar de verhuizing. Echter zodra de verhuisploeg arriveerde viel de spanning weg. Keurige heren, mooie materialen in combinatie met goed humeur en veel energie leverde een vlekkeloze verhuizing op. Dikke tien voor deze verhuizers. Een aanrader voor ieder die op zoek is naar vakmanschap ! Bedankt hiervoor.

Sterke punten

Nakomen gemaakte afspraken
Kennis en vakmanschap
Professionele materialen

Zwakke punten

Geen

IP raadt UTS Van den Berg Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van UTS Van den Berg Verhuizingen (2)
De Vakverhuizer - Reactie op review Knobs
Datum: 3 april 2019 - Geschreven door Rene Hendrikx De Vakverhuizer

Geachte heer Knops,
Niet de Vakverhuizer maar u zelf heeft uw dochters verhuizing volledig verziekt .
U mag zich schamen om zo tegen uw dochter en onze mensen tekeer te gaan, dit terwijl wij het allerbeste met iedere klant voor hebben.
Uw dochter en schoonzoon hebben hun verontschuldiging gemaakt omtrent uw gedrag tijdens de verhuizing!
U schrijft een volstrekt oneerlijke en onterechte review terwijl uw dochter aangaf zeer tevreden te zijn.
En nee………. ik had helaas geen € 5,- wisselgeld terug, maar heb uw dochter dit uiteraard later terugbetaald bij het ophalen van de dozen.
U mag alles vinden van de Vakverhuizer, maar wees eerlijk met uw opmerkingen en toon meer respect voor uw dochter………..

Sterke punten

De Vakverhuizer stelt oprechte kritiek altijd op prijs en doet hier ook iets mee!

Zwakke punten

nvt

Rene Hendrikx De Vakverhuizer raadt De Vakverhuizer aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van De Vakverhuizer (23)
Banis - Een verhuisbedrijf met een zeer slechte nazorg
Datum: 3 april 2019 - Geschreven door Anoniem

Wij zijn door Banis Almere verhuisd. Helaas is de verhuizing niet vlekkeloos verlopen. De eerste schade werd netjes gemeld en daar hadden wij zoiets van, “ach dat kan gebeuren” en het was geen schade waar wij last van zouden hebben. De tweede schade hebben we zelf ter plekke ontdekt en dat vonden wij kwalijker. Dit gelijk gemeld en de eigenaar die erbij was “stond erbij en keek er naar”. Met een ontevreden gevoel van onze zijde zijn de verhuizers vertrokken en ons achterlatend, “wat nu en hoe wordt dit opgelost?”. We hebben verschillende keren gebeld, werden steeds beloofd teruggebeld te worden, en uiteindelijk zijn ze komen kijken en wilden ze het, zoals ze zeiden, graag oplossen. Wij hebben op het verzoek van Banis geïnformeerd naar een meubelherstelbedrijf en Banis laten weten wat de kosten zouden worden. Banis gaf toen aan dat zij alleen maar als blijk van ‘coulance’ (??) ons de tip had gegeven om te informeren naar een meubelhersteller. Ze beweerden dat wij niet wij niet konden bewijzen dat de schade door hen is veroorzaakt tijdens de verhuizing, maar waren dan toch bereid om met een kleine tegemoetkoming over de brug te komen als kleine pleister op de wond.
Wij vinden het raar dat zij terugkrabbelen terwijl de schade wel degelijk tijdens de verhuizing is veroorzaakt. En een bedrijf als dit zou daar toch ook voor verzekerd moeten zijn??! Nou begrijp ik best dat er mensen zijn die daar misbruik van maken, maar wij zitten niet zo in elkaar.
De schade aan onze meubels verried waar deze was opgelopen, namelijk op ons oude adres waarbij het tafelblad de sierpleistermuur heeft geraakt.
Kunnen we Banis aanbevelen? Nee helaas niet. Als zij de schade netjes hadden afgewikkeld, zoals ze eerder zeiden aan te geven ‘het te willen oplossen’, dan was onze recensie zeker positiever geweest. Want er kan altijd iets gebeuren, maar los het netjes op als bedrijf zijnde.

Sterke punten

Vlotte afhandeling
Team is vriendelijk naar de klant

Zwakke punten

Team denkt niet eerst na maar handelt gelijk waardoor er geen structuur aanwezig was
Slechte nazorg bij schade aan meubels e.d.

Anoniem raadt Banis aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Banis (1)
InstaVerhuizen - Superservice!
Datum: 3 april 2019 - Geschreven door Bianca Scherpenhuijzen

Ik heb dit bedrijf een tijdje geleden ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Haarlem. Het was in 1 woord top!
De heren zijn heel vriendelijk, voorzichtig en werken hard. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Voortaan zal ik dit bedrijf inschakelen bij een verhuizing of transport klus!

Sterke punten

Servicegericht, bekwaam en zeer snel!

Zwakke punten

Kom er op geen.

Bianca Scherpenhuijzen raadt InstaVerhuizen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van InstaVerhuizen (1)
Verhuisbedrijf Direct - Slechtste ervaring met een bedrijf ooit
Datum: 9 maart 2019 - Geschreven door Sebas

1. Verhuizers zouden er tussen 15u en 17u zijn. Werd om 17u gebeld dat ze iets later waren. Dit herhaalde zich drie keer tot ik om 23u te horen kreeg (al die tijd stond ik stand-by) dat het de volgende dag zou worden. Hier stemde ik mee in, maar wel met de voorwaarde dat ze tijdig zouden beginnen zodat ik mijn oude sleutel op tijd kon inleveren. De eigenaar van het bedrijf ga me zijn woord.
2. De volgende dag waren de verhuizers te laat, liepen de werkzaamheden wat uit en heb ik een boete van 100 euro moeten betalen.
3. Aangekomen op de bestemming zijn de spullen naar de juiste verdieping gebracht, maar niets naar mijn kamer. Daar was geen tijd meer voor. Sommige spullen lagen zelfs nog beneden of op de trap. Ze wilden me ook niet helpen met tenminste de zware artikelen (die kon ik namelijk niet alleen tillen en ik heb tevens last van mijn rug): want ze waren reeds te laat voor de volgende klus…
4. Na heel veel heen en weer ge-e-maild te hebben, heb ik ter compensatie 50 euro gekregen. De helft van de boete…

Sterke punten

In theorie zijn ze goedkoop

Zwakke punten

Onbetrouwbaar

Sebas raadt Verhuisbedrijf Direct aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Direct (5)
De Vakverhuizer - De Vakverhuizer maakt zijn naam waar !
Datum: 26 februari 2019 - Geschreven door Jan van de Sande

17 oktober 2018 was onze verhuisdag. Van een tussenwoning naar een appartement 4 hoog met lift. René Hendrikx en zijn ploeg hebben die klus vakkundig geklaard. Zorgvuldig, voorzichtig waar nodig, maar ook in tempo. Je merkte dat het verhuizers waren die dagelijks zo’n klus klaren. Goed voorbereid, maar ook flexibel en met improvisatievermogen. En.. niet onbelangrijk we hebben ook nog goed gelachen, dus ook ontspannen. Wat uit elkaar moest worden gehaald werd in het nieuwe huis weer prima opgebouwd.

Sterke punten

Vakbekwaam, nooit paniek, zorgvuldig, met overleg en toch ook snel, behulpzaam, vriendelijk en voorkomend, goed contact vooraf en tijdens de klus. Meedenkend.

Zwakke punten

Geen

Jan van de Sande raadt De Vakverhuizer aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van De Vakverhuizer (23)
(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.