Adres Koningsweg 24A
Postcode plaats 3762EC Soest
Provincie
Telefoonnummer 035-6012628

Bedrijfsomschrijving

Ervaringen en recensies Van ‘t Net Verhuizingen?

Onlangs verhuisd met Van ‘t Net Verhuizingen uit Soest? Laat dan hier een review achter, uw ervaring helpt anderen in hun beslissing omtrent het inhuren van een geschikt verhuisbedrijf om hun inboedel te verhuizen.

Verhuizen met Van ‘t Net Verhuizingen?

Bent u van plan om te verhuizen? Wellicht is Van ‘t Net Verhuizingen de juiste partij voor u. Lees de reviews en oordeel zelf!

Contact opnemen met Van ‘t Net Verhuizingen?

Zij zijn bereikbaar op :
telefoonnummer:  035-6012628
Website : http://www.vannet.nl/
email : info@vannet.nl
Vestiging : Koningsweg 24A, 3762EC Soest

Reviews van Van ‘t Net Verhuizingen

Filteren: Alle / Positief / Negatief
slechte verhuizer -slechte dozen
Datum: 1 juli 2019 - Geschreven door van wijnbergen

het is alweer enige tijd geleden dat mijn verhuizing plaats vond, maar schade aan mijn spullen kom ik nog dagelijks tegen.
slechte dozen, die je zelf moet tapen (dozen van de bouwmarkt zijn beter) en die niet voor een tweede x bruikbaar zijn,niet erg duurzaam dus
Volgens de verhuizers kon ik ze door verkopen, dat was niet mogelijk want ze waren nat geregend tijdens de verhuizing. Mede daardoor zijn de stapels die de verhuizer gemaakt hadden ingezakt en omgevallen.Veel schade servies en glaswerk , over mijn meubels maar te zwijgen, Eea laten herstellen en ben al over de 2000.00 euro gegaan.Heb na lang aandringen en met goede argumenten een vergoeding van 500.00 euro ontvangen

Sterke punten

GEEN

Zwakke punten

bezuinigen op personeel,3 man in plaats van 4
nogmaals slechte dozen,dun en geen handgrepen zodat de verhuizers dieper moeste bukken om de doos te tillen

van wijnbergen raadt Van ‘t Net Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Laat een review achter

(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.