Adres Joh. Enschedeweg 5-7
Postcode plaats 1422DR Uithoorn
Provincie
Telefoonnummer 0297-514000

Bedrijfsomschrijving

Ervaringen en recensies Top Movers P.A. van Rooyen?

Onlangs verhuisd met Top Movers P.A. van Rooyen uit Uithoorn? Laat dan hier een review achter, uw ervaring helpt anderen in hun beslissing omtrent het inhuren van een geschikt verhuisbedrijf om hun inboedel te verhuizen.

Verhuizen met Top Movers P.A. van Rooyen?

Bent u van plan om te verhuizen? Wellicht is Top Movers P.A. van Rooyen de juiste partij voor u. Lees de reviews en oordeel zelf!

Contact opnemen met Top Movers P.A. van Rooyen?

Zij zijn bereikbaar op :
telefoonnummer:  0297-514000
Website : http://www.pavanrooyen.nl/
email : info@pavanrooyen.nl
Vestiging : Joh. Enschedeweg 5-7, 1422DR Uithoorn

Reviews van Top Movers P.A. van Rooyen

Filteren: Alle / Positief / Negatief
Snel, maar ze lijken erg duur!
Datum: 22 april 2019 - Geschreven door Brian Stigter

De verhuizing werd laat definitief en toch kon het snel ingepland werden bij de verhuizer. 9 april ben ik verhuisd. De verhuizers kwamen op tijd. Prettig dat je om 7.30 uur al kon verhuizen. Met ongeveer 40 minuten hadden ik en de 2 verhuizers alles in de auto gezet. Dan lijkt een totaalbedrag van €1.025,90 erg duur! Mensen die hiervan hoorden vinden het erg duur! Dit bedrag moest ik voor de verhuizing al betalen en zelfs binnen twee dagen! Bij een andere verhuizer van erkendeverhuizers.nl hoef je pas na de verhuizing te betalen. Dat lijkt me ook normaal en anders is voor de verhuizing een aanbetaling van een deel van het bedrag normaal. Toen ik net had betaald, toen werd ik gebeld door Louise. Ze gaf aan dat ik het bedrag excl. btw had betaald! Dat klopte niet. Voor mijn gevoel belde ze om met opzet te proberen nog meer geld binnen te kunnen harken! Ik vind ze redelijk agressief en niet zo betrouwbaar overkomen. Met andere organisaties in Uithoorn of Nederland is het ook oppassen! Ook als ze erkend zijn. Verder vond ik ze allemaal redelijk vriendelijk, maar dat is misschien door de vele concurrentie

Sterke punten

- De verhuizing kon snel ingepland worden
- Vanaf 7.30 uur kan je al verhuizen
- Je bent goed verzekerd
- Alles is van te voren goed geregeld

Zwakke punten

- Ze komen niet zo betrouwbaar over
- Ze lijken erg duur!
- Ze komen redelijk agressief en brutaal over

Brian Stigter raadt Top Movers P.A. van Rooyen aan bij vrienden en bekenden

Laat een review achter

(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.