Adres Zomertalinglaan 25
Postcode plaats 2496RL Den Haag
Provincie
Telefoonnummer 085-2013333

Bedrijfsomschrijving

Ervaringen en recensies StudentVerhuizers?

Onlangs verhuisd met StudentVerhuizers uit Den Haag? Laat dan hier een review achter, uw ervaring helpt anderen in hun beslissing omtrent het inhuren van een geschikt verhuisbedrijf om hun inboedel te verhuizen.

Verhuizen met StudentVerhuizers?

Bent u van plan om te verhuizen? Wellicht is StudentVerhuizers de juiste partij voor u. Lees de reviews en oordeel zelf!

Contact opnemen met StudentVerhuizers?

Zij zijn bereikbaar op :
telefoonnummer:  085-2013333
Website : http://www.studentverhuizers.nl/
email : info@studentverhuizers.nl
Vestiging : Zomertalinglaan 25, 2496RL Den Haag

Reviews van StudentVerhuizers

Filteren: Alle / Positief / Negatief
Erg jammer
Datum: 9 mei 2019 - Geschreven door Jitske

De verhuizing ging op zich snel en de mannen (geen studenten) hadden alles zo over. Voor 3 uur betaald en binnen ander half uur waren ze weer weg. Helaas stonden ze ook een half uur te vroeg op mijn stoep. Wat nog meer jammer is, is dat zij zo mijn spullen in de bus zijn gaan laden zonder iets te zeggen en ook dus de nieuwe matras van bijna 1000 euro. Bij aankomst wat de matras beschadigd en mega vies! De stomerij kon er helaas ook niet veel meer aan doen dus zit ik met een vieze tijk die ook nog beschadigd is. Studentverhuizers doen alsof dit niet hun verantwoordelijkheid is en willen de schade die zij hebben gemaakt niet vergoeden. Ja de kosten van de stomerij (30 euro), wat dus niet heeft geholpen. Ik huur ze nooit meer in en adviseer anderen dit dan ook niet te doen.

Sterke punten

snel

Zwakke punten

slordig en zeer klantonvriendelijk. Kan niet geloven dat ze zo met hun veel betalende klanten om gaan.

Jitske raadt StudentVerhuizers aan bij vrienden en bekenden

Laat een review achter

(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.