Adres Dijkstraat 10
Postcode plaats 4814LG Breda
Provincie
Telefoonnummer 06-52539780

Bedrijfsomschrijving

Ervaringen en recensies Verhuis Veilig?

Onlangs verhuist met Verhuis Veilig uit Breda? Laat dan hier een review achter, u ervaring helpt anderen in hun beslissing omtrent het inhuren van een geschikt verhuisbedrijf om hun inboedel te verhuizen.

Verhuizen met Verhuis Veilig?

Bent u van plan om te verhuizen? Wellicht is Verhuis Veilig de juiste partij voor u. Lees de reviews en oordeel zelf!

Contact opnemen met Verhuis Veilig?

Zij zijn bereikbaar op :
telefoonnummer:  06-52539780
Website : http://www.verhuisveilig.nl/
email : info@verhuisveilig.nl
Vestiging : Dijkstraat 10, 4814LG Breda

Reviews van Verhuis Veilig

Filteren: Alle / Positief / Negatief
bagger
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door V. de Moura Correia

Verhuizers komen 3 uur later. Zogenaamd omdat er een zieke was. Verhuiswagen te klein dus 2 x rijden. Meubels moesten een week naar de opslag.
Goederen kwijt geraakt. Huisraad moest naar 2 adressen. Je raadt het al. Wat op het ene adres moest staan stond op het andere adres.
Boekenkasten konden ze niet tillen, volgens hun te zwaar. Boekenkast zwaar beschadigd. Deze stonden ze in hal te lijmen. Dit zagen wij toevallig.
Glasdeuren van kledingkast gebroken en ga zo maar door. Verschrikkelijk bedrijf wat met zeer onprofessioneel personeel werkt. Ben al 3 x eerder verhuisd maar heb dit nog nooit mee gemaakt.

Sterke punten

Geen

Zwakke punten

alles

V. de Moura Correia raad Verhuis Veilig aan bij vrienden en bekenden

Amateuristisch “bedrijf”
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door Jennifer Angel Rodriguez

Verschrikkelijk bedrijf! Kledingkast wat €3.830 nieuwwaarde was in 2008, was nog in perfecte staat in ons verkochte woning. Gekozen om deze dure kast door Verhuisveilig op te komen laten halen en door hun te demonteren en bij hun op te slaan totdat onze nieuwe woning klaar was met de verbouwing. Bij levering na dik een jaar, is de kast incompleet en op elk zichtbaar paneel beschadigd door Verhuisveilig en niet eens volledig gemonteerd. Te belachelijk voor woorden. Betaald voor demonteren, opslag en vervolgens weer monteren. Op mails reageren ze niet, pas na weken aandringen, als je ze uberhaupt te spreken krijgt. Volgens hun is onze kast niets waard en was de schade er mogelijk al. Kast is niet eens ingepakt door hun tegen schade en dan de manier waarop de jongens met je meubels omgaan! Amateurisch bedrijf! Hoe zo iets simpels zo slecht en onprofessioneel opgepakt kan worden. Totaal hebben we bijna €1600 gespendeerd aan dit bedrijf (om dan nog niet over de kosten van de kast te spreken), willen ze ons nu €250 aanbieden. Belachelijk!!

Sterke punten

GEEN!

Zwakke punten

- amateuristisch
- schade aan meubel
- "monteren" en snel wegwezen
- gedeelte van kast kwijt!
- niet reageren op mails

Jennifer Angel Rodriguez raad Verhuis Veilig aan bij vrienden en bekenden

Bagger
Datum: 6 februari 2018 - Geschreven door Gaya visser

Ze waren de lift zogenaamd vergeten
En elk meubelstuk heeft schade opgelopen
De flutverhuizers schopten letterlijk mijn aquarium over de gallerei.
Smeten met de spullen en scholden de hele dag door.
Hakken uit kasten
Schaafplekken op de nieuwe bank
Deuken in me nieuwe koelkast en wasmachine is kapot

Leugens leugens leugens van het bedrijf…
Gewoon oplichters
En een normale vergoeding ho maar
Totaal niet klantvriendelijk achteraf

Sterke punten

Helemaal niks

Zwakke punten

Dat zo'n bedrijf überhaupt bestaat

Gaya visser raad Verhuis Veilig aan bij vrienden en bekenden

Doe het niet en zoek een ander bedrijf.
Datum: 23 januari 2018 - Geschreven door Peter Blom

Geen aanbeveling! Het voortraject (inventarisatie voor offerte en contact over de extra services zoals een verhuizing in het weekend en het in bruikleen krijgen van verhuisdozen zonder extra kosten) verliep goed en er werd de indruk gewekt dat je op de werkwijze van Verhuis Veilig kunt vertrouwen. Maar toen: Allereerst werd de afspraak voor de verhuizing meerdere malen verzet. Wat in eerste instantie 8 uur ’s ochtends was, werd uiteindelijk 17 uur ’s middags. Wij hadden het idee dat dit er (misschien mede) voor gezorgd heeft dat onze verhuizing als een haast klus werd beschouwd. Op één enkel kastje na zijn de meubels niet ingepakt met folie of enig ander beschermingsmateriaal en van de enige twee (boeken)kasten die niet zelf al gedemonteerd waren en waarbij we om demontage en montage hadden gevraagd, werden hardhandig delen afgeslagen (letterlijk) om ze te kunnen vervoeren. Niet verbazingwekkend heeft dit voor schade aan de kasten gezorgd. Daarnaast heeft het verplaatsen van deze kasten in onze woning voor schade gezorgd aan de wanden. Bij aankomst op het losadres zijn de kasten niet meer gemonteerd. Wat betreft een handbewerkte wieg, al generaties in onze familie, hebben de verhuizers zelf de keuze gemaakt om hiervan nog het onderstel uit elkaar te halen. Onzes inziens niet nodig, maar hier is geen toestemming voor gevraagd. Bij aankomst in de nieuwe woning vielen hier de schroeven en antieke beugels uit (alles zat los/werd los vervoerd), in het zand, die niet meer terug te vinden waren. Wanneer verhaal gehaald wordt bij de eigenaar, Niek, reageert deze zeer klantonvriendelijk en schofterig. Een volwassen gesprek is niet te voeren en je wordt gedwongen om de volledige factuur alsnog per direct contant te voldoen. De verhuizers vertrekken niet eerder. Bedrijf in aansprakelijk gesteld voor de schade. Hier is nummer een reactie op gekomen. Advocaat is nu met de dagvaarding bezig. Dan maar via gerechtelijke titel beslag leggen.

Sterke punten

Geen

Zwakke punten

Lees bovenstaand verhaal

Peter Blom raad Verhuis Veilig aan bij vrienden en bekenden

Slechte ervaring
Datum: 9 december 2017 - Geschreven door Dieuwertje Schuur

Ze kwamen 7 uur te laat.

Ze hebben er 12 uur over gedaan. (Half 2 ’s nachts klaar)

Wij hebben de dozen zo aangeleverd:
http://s1378.photobucket.com/user/DieuwDaph/media/Foto1_NetteDozen_zpsixfkegy4.jpg.htmlZij hebben ze zo afgeleverd:
http://s1378.photobucket.com/user/DieuwDaph/media/Foto2_BendeDozen_zpsyefyxhie.jpg.html
http://s1378.photobucket.com/user/DieuwDaph/media/Foto3_ClosUpBende_zpsvvhdfqbs.jpg.html
En zo onze meubels:

http://s1378.photobucket.com/user/DieuwDaph/slideshow/

De machine die, volgens afspraak, onze poufs zou inpakken in folie hebben wij niet gezien, want, zo werd over de telefoon gezegd ‘De verhuizers schatten in of dit nodig is’. Zonder overleg en van tevoren schijnbaar.Ze moesten nog een keer rijden, want de spullen die op de lijst stonden pasten er niet allemaal in. Hierover gemaild en uiteindelijk wel geld van de extra rit terug gekregen, maar over de telefoon geen enkel excuus of uitleg. Helemaal niks.Sterker nog, misschien lag het ook wel aan mijn aanlevering. Uiteraard, 7 uur te laat komen, de dozen zo afleveren, mijn meubels kapot en het bed zonder steunbalken weer in elkaar gezet. Dat zal wel aan mijn aanlevering liggen…En, aan de telefoon: “Ja, één keer in het halfjaar gaat het mis.”…Ik zou het risico niet nemen.

Sterke punten

Zware kast verplaatst

Zwakke punten

Veel te laat
Compleet verkeerd ingeschat
Niet klantvriendelijk achteraf

Dieuwertje Schuur raad Verhuis Veilig aan bij vrienden en bekenden

Laat een review achter