Adres Vlambloem 101
Postcode plaats 3068JG Rotterdam
Provincie
Telefoonnummer 010-4551588

Bedrijfsomschrijving

Ervaringen en recensies Jac Den Hollander Verhuizingen?

Onlangs verhuisd met Jac Den Hollander Verhuizingen uit Rotterdam? Laat dan hier een review achter, uw ervaring helpt anderen in hun beslissing omtrent het inhuren van een geschikt verhuisbedrijf om hun inboedel te verhuizen.

Verhuizen met Jac Den Hollander Verhuizingen?

Bent u van plan om te verhuizen? Wellicht is Jac Den Hollander Verhuizingen de juiste partij voor u. Lees de reviews en oordeel zelf!

Contact opnemen met Jac Den Hollander Verhuizingen?

Zij zijn bereikbaar op :
telefoonnummer:  010-4551588
Website : http://www.jacdenhollander.nl/
email : info@jacdenhollander.nl
Vestiging : Vlambloem 101, 3068JG Rotterdam

Reviews van Jac Den Hollander Verhuizingen

Filteren: Alle / Positief / Negatief
Fantastische verhuizers
Datum: 21 maart 2014 - Geschreven door I. Visser

Wij zijn op 17 maart j.l. (2014) verhuisd met de firma Jac den Hollander en zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Ze kwamen netjes op de afgesproken tijd en omdat wij alles lieten inpakken hebben wij alleen maar toegekeken. Kasten werden netjes uit elkaar gehaald en op het nieuwe adres weer keurig netjes gemonteerd. En ik kan u verzekeren dat het geen makkelijke kasten waren. Schuifdeuren met spiegelglas en best wel zwaar. Wij zijn van een flat met lift naar een eengezinswoning verhuisd en moesten de kasten naar de zolder verdieping. Alles ging zeer professioneel en keurig netjes zonder beschadigingen. Vriendelijke verhuizers die keihard door werkte. ‘S-middags was alles verhuisd en om half 4 konden we beginnen met uitpakken. Jac den Hollander “heel erg bedankt voor jullie goede service”
Wij kunnen jullie (en doen dit ook) echt aanraden om met jullie bedrijf te verhuizen.

Sterke punten

Professionele mensen die weten wat ze doen.

Zwakke punten

Geen

I. Visser raadt Jac Den Hollander Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Laat een review achter

(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.