Adres Dorpsstraat 22
Postcode plaats 1731RG Winkel
Provincie
Telefoonnummer 0224-851666

Bedrijfsomschrijving

Ervaringen en recensies Halo Removal Logistics?

Onlangs verhuisd met Halo Removal Logistics uit Winkel? Laat dan hier een review achter, uw ervaring helpt anderen in hun beslissing omtrent het inhuren van een geschikt verhuisbedrijf om hun inboedel te verhuizen.

Verhuizen met Halo Removal Logistics?

Bent u van plan om te verhuizen? Wellicht is Halo Removal Logistics de juiste partij voor u. Lees de reviews en oordeel zelf!

Contact opnemen met Halo Removal Logistics?

Zij zijn bereikbaar op :
telefoonnummer:  0224-851666
Website : http://www.halo-logistics.nl/
email : info@halo-logistics.nl
Vestiging : Dorpsstraat 22, 1731RG Winkel

Reviews van Halo Removal Logistics

Filteren: Alle / Positief / Negatief
Perfecte verhuizing Italie-Nederland van HALO!
Datum: 28 januari 2019 - Geschreven door Johanna Noyon

Hans Hageman van HALO REMOVAL LOGISTICS communiceerde steeds meteen en kwam ons ook bezoeken. Hij had veel inpak-tips en antwoord op al onze vragen. Bij aankomst werd alles afgeplakt tegen het beschadigen en alles werd netjes op zijn plek gezet, alle problemen werden ons rustig uit handen genomen. Aardig, betrouwbaar, netjes en ook nog een goede prijs. Bedankt Hans!

Sterke punten

betrouwbaar - uitstekende communicatie - rustig en aardig - oplossingsgezind - alles prima volgens planning - goede prijs

Zwakke punten

géén!

Johanna Noyon raadt Halo Removal Logistics aan bij vrienden en bekenden

Laat een review achter

(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.