Adres Waalreseweg 62
Postcode plaats 5554HE Valkenswaard
Provincie
Telefoonnummer 040-2040075

Bedrijfsomschrijving

Ervaringen en recensies Bots Ras Verhuizingen?

Onlangs verhuisd met Bots Ras Verhuizingen uit Valkenswaard? Laat dan hier een review achter, uw ervaring helpt anderen in hun beslissing omtrent het inhuren van een geschikt verhuisbedrijf om hun inboedel te verhuizen.

Verhuizen met Bots Ras Verhuizingen?

Bent u van plan om te verhuizen? Wellicht is Bots Ras Verhuizingen de juiste partij voor u. Lees de reviews en oordeel zelf!

Contact opnemen met Bots Ras Verhuizingen?

Zij zijn bereikbaar op :
telefoonnummer:  040-2040075
Website : http://www.botsrasverhuizingen.nl/
email : info@botsrasverhuizingen.nl
Vestiging : Waalreseweg 62, 5554HE Valkenswaard

Reviews van Bots Ras Verhuizingen

Filteren: Alle / Positief / Negatief
Geweldig bedrijf, ik raad het iedereen aan
Datum: 21 mei 2017 - Geschreven door vd Donk

Ik heb Bots Ras al 4x mijn verhuizing laten verzorgen. Ik vraag niet eens meer een offerte van een andere verhuizer omdat ik het een erg goed bedrijf vind. Ze zijn aardig, brengen als ploeg een geweldige fijne sfeer mee op de verhuisdag en de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Ik heb ze al tweemaal aangeraden voor verhuizingen van familieleden, en dat liep ook perfect! De negatieve ervaring van een andere review kan ik me niet indenken, daar moet ergens iets heel erg fout gegaan zijn. Voor mij is het helder: een erg goede verhuizer die ik iedereen kan aanbevelen.

Sterke punten

Vriendelijk, professioneel, goede sfeer onderling, erg netjes en behulpzaam, duidelijke afspraken, vlotte afhandeling van brengen/halen dozen e.d.

Zwakke punten

geen wat mij betreft

vd Donk raadt Bots Ras Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Heel fijn bedrijf, echte vaklui en heel persoonlijk
Datum: 14 maart 2016 - Geschreven door Christa

Piano laten verhuizen door Bots Ras Verhuizingen uit Valkenswaard: Super fijne mensen, echte professionals. Ze wisten hoe spannend het was en namen alle zorgen weg.
Zeker een aanrader!

Sterke punten

Ervaring, persoonlijk, flexibel

Zwakke punten

Christa raadt Bots Ras Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Laat een review achter

(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.