Adres Oosteinde 3
Postcode plaats 1401VN Bussum
Provincie
Telefoonnummer 035-6913231

Bedrijfsomschrijving

Ervaringen en recensies Banis?

Onlangs verhuisd met Banis uit Bussum? Laat dan hier een review achter, uw ervaring helpt anderen in hun beslissing omtrent het inhuren van een geschikt verhuisbedrijf om hun inboedel te verhuizen.

Verhuizen met Banis?

Bent u van plan om te verhuizen? Wellicht is Banis de juiste partij voor u. Lees de reviews en oordeel zelf!

Contact opnemen met Banis?

Zij zijn bereikbaar op :
telefoonnummer:  035-6913231
Website : http://www.banisverhuizingen.nl/
email : info@banisverhuizingen.nl
Vestiging : Oosteinde 3, 1401VN Bussum

Reviews van Banis

Filteren: Alle / Positief / Negatief
Een verhuisbedrijf met een zeer slechte nazorg
Datum: 3 april 2019 - Geschreven door Anoniem

Wij zijn door Banis Almere verhuisd. Helaas is de verhuizing niet vlekkeloos verlopen. De eerste schade werd netjes gemeld en daar hadden wij zoiets van, “ach dat kan gebeuren” en het was geen schade waar wij last van zouden hebben. De tweede schade hebben we zelf ter plekke ontdekt en dat vonden wij kwalijker. Dit gelijk gemeld en de eigenaar die erbij was “stond erbij en keek er naar”. Met een ontevreden gevoel van onze zijde zijn de verhuizers vertrokken en ons achterlatend, “wat nu en hoe wordt dit opgelost?”. We hebben verschillende keren gebeld, werden steeds beloofd teruggebeld te worden, en uiteindelijk zijn ze komen kijken en wilden ze het, zoals ze zeiden, graag oplossen. Wij hebben op het verzoek van Banis geïnformeerd naar een meubelherstelbedrijf en Banis laten weten wat de kosten zouden worden. Banis gaf toen aan dat zij alleen maar als blijk van ‘coulance’ (??) ons de tip had gegeven om te informeren naar een meubelhersteller. Ze beweerden dat wij niet wij niet konden bewijzen dat de schade door hen is veroorzaakt tijdens de verhuizing, maar waren dan toch bereid om met een kleine tegemoetkoming over de brug te komen als kleine pleister op de wond.
Wij vinden het raar dat zij terugkrabbelen terwijl de schade wel degelijk tijdens de verhuizing is veroorzaakt. En een bedrijf als dit zou daar toch ook voor verzekerd moeten zijn??! Nou begrijp ik best dat er mensen zijn die daar misbruik van maken, maar wij zitten niet zo in elkaar.
De schade aan onze meubels verried waar deze was opgelopen, namelijk op ons oude adres waarbij het tafelblad de sierpleistermuur heeft geraakt.
Kunnen we Banis aanbevelen? Nee helaas niet. Als zij de schade netjes hadden afgewikkeld, zoals ze eerder zeiden aan te geven ‘het te willen oplossen’, dan was onze recensie zeker positiever geweest. Want er kan altijd iets gebeuren, maar los het netjes op als bedrijf zijnde.

Sterke punten

Vlotte afhandeling
Team is vriendelijk naar de klant

Zwakke punten

Team denkt niet eerst na maar handelt gelijk waardoor er geen structuur aanwezig was
Slechte nazorg bij schade aan meubels e.d.

Anoniem raadt Banis aan bij vrienden en bekenden

Laat een review achter

(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.