Verhuizing 14 juli door de Vakverhuizer

14 juli was bij mij de verhuisdag. Een aantal weken daarvoor is Rene bij mij wezen kijken wat verhuist moest worden en welke prijs daar aan vast zou hangen. Alles is keurig van te voren besproken en ik besloot om met hem en zijn team in zee te gaan. Zijn vrouw zou een aantal dagen later een stapel dozen komen brengen voor de verhuizing.

Rene en zijn team waren ruim op tijd (07.35) 14 juli. Vakbekwaam als ze waren was mijn appartement binnen no time leeg. In nog geen drie uur tijd waren mijn spulletjes van het ene appartement naar het andere appartement verhuisd. Geen schade aan de spullen en alles werd netjes binnen neergezet (zelfs geen schade aan mijn nogal groot aquarium!). Rene en zijn team tonen betrokkenheid bij je verhuizing. Ze nemen je bij de hand en leggen stap voor stap uit wat ze gaan doen met je spulletjes; dit vond ik erg prettig.

Bij de volgende verhuizing zal ik zeker weer Rene en zijn team inschakelen! Bedankt voor de fijne en snelle verhuizing!

Categorieën

  • Geen categorieën
(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.