TOP – SUPER

Ik heb meerdere verhuisofferte’s laten opmaken en WIGGELAAR sprong er toen al tussen uit qua prijs en presentatie. ik heb toen voor hun gekozen en dat is super uitgevallen. Alles werd van te voren goed ingepland, de dozen werden op tijd geleverd etc. etc. Ze hebben ook de parkeervergunning voor me geregeld om de verhuiswagen met lift te kunnen parkeren voor de deur.
Hele vriendelijk en behulpzame verhuisploeg en alles ging rap en perfect niks beschadigd. Ik belde voor het ophalen van de lege dozen en de volgende woensdag waren ze al weer weg. Ik wist niet van hun bestaan tot dat ik ging verhuizen, nu herken ij die opvallende verhuiswagens, rood met gele letters en ik zie ze elke dag. Bedankt en graag tot de volgende verhuizing, voor mij een dikke 10.

Categorieën

  • Geen categorieën
(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.