Prima prestatie

Gekozen voor een volledige service waar ik geen moment spijt van heb gekregen. De inpakker was keurig op tijd en ging systematisch te werk. Na een prettig overleg inzake de volgorde van inpakken is er vakkundig ingepakt.
De 2e dag vond de verhuizing plaats. Het viel mij op dat alle jongens zeer beleefd en behulpzaam waren en dat er een duidelijke voorman aanwezig was die eerst het huis met mij is doorgelopen waarna men begon te verhuizen. De spullen werden bij aankomst in het nieuwe huis direct op de juist plek geplaatst. Het de en monteren van mijn kasten vond op de zelfde dag plaats. Alles is zeer prettige en professioneel verlopen. Een bedrijf wat van begin tot het einde meedenkt adviseert en uiteindelijk presteert.

Categorieën

  • Geen categorieën
(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.