Niet doen!!!!! Je krijgt spijt als je met dit bedrijf in zee gaat!

Leveren niet. Bellen heeft geen zin, ze beloven terug te bellen, maar dat gebeurd niet. Vervolgens nemen ze niet meer op, drukken je weg of hebben doodleuk je nummer geblokkeerd, want met een ander nummer bellen werkt drie seconde later wel.

Beloven vanalles, maar komen niets na. Hebben me nu drie keer laten zitten terwijl ik vrij had genomen, oppas had geregeld enz. Al vijf maal de belofte me terug te bellen en is nog nooit gebeurd.
Wel heb ik allerlei smoesjes, leugens en andere klinkklare onzin moeten aanhoren als het me na 14 of 17 keer proberen wel eindelijk gelukt is contact te krijgen. Blokkeren doodleuk je nummer.

Klus is al vooraf betaald met groupon, dus zij steken dat in hun zak en jij staat met lege handen.
Juridisch is dat een wanprestatie en zijn ze in gebreke gebleven met verzuim, dus heb je recht op schadevergoeding, maar dat kost je wel heel veel tijd en energie.
In gewone mensentaal is dit dus gewoon OPLICHTING!

Categorieën

  • Geen categorieën
(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.