Geen aanrader

1. De eerste reactie toen de verhuizers de woning met 3 woonlagen (BG, 1e en 2e verdieping) zagen met een split-level-trapje op de bovenste verdieping, was: “daar moeten we €125 extra voor in rekening brengen” (Weinig keus als ze voor de deur staan…)
Aan het einde van de dag nog getracht om redelijkheid te vinden, zoals stel dat ik de verhuisdozen zelf in het lagere deel van de verdieping zet, was: “nee dan staat de kamer te vol en dat accepteren we niet!”
2e: Budgetservice werkt op regie en ik kreeg te horen dat ze langer bezig zouden zijn dan verwacht en vervolgens dat er na onze verhuizing al wat anders was ingepland. Gelukkig kon de verhuizing doorgaan, want daar zit je natuurlijk niet op te wachten als alles is ingepland.
3e: Door de vermoeidheid ging de zorgvuldigheid hard achteruit. We hebben achteraf veel werk gehad om beschadigingen weg te werken. Uiteindelijk hebben we moeten besluiten een aantal kasten toch maar te vernieuwen.

Categorieën

  • Geen categorieën
(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.