Bedankt!

Keurige bedrijf, kundige werknemers. Ze waren netjes op tijd, waren keurig en dienstbaar en brachten al mijn spulletjes netjes over naar de opslag.
In de opslag werd alles netjes geplaatst en kreeg zelf verhuisdekens te leen om maar geen schade aan mijn meubels te creëren met stapelen.
Ze dachten met alles mee en zelf het uurtje uitloop werd keurig netjes bespreekbaar gemaakt door de verhuizers. Toppers, ik zal ze al mijn kennissen aanbevelen.

Dit was echt mijn fijnste verhuizing ooit. Relaxt, gezellig (deze mannen hebben echt humor) maar vooral erg professioneel. Ik stond erg te kijken van het fijne, nette verhuizers ik over de vloer krijg voor dat budget. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed te noemen bij dit verhuisbedrijf, meer zou een verhuizing niet moeten kosten.

Als afsluiting nog een paar pizza’s laten komen, erg dankbaar de mannen. Ik kan niet anders zeggen dan: GEWELDIG!! Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen.

Categorieën

  • Geen categorieën
(advertentie)

Holland Movers

Hebt u een verhuizing voor de deur staan? Dan zoekt u een betrouwbare, professionele partij die u in raad en daad kan bijstaan tijdens het gehele verhuisproces. Holland Movers is die partij. Vraag op hollandmovers.nl eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en uw persoonlijke accountmanager neemt vandaag nog contact met u op.