Adres Hellingweg 98 J
Postcode plaats 2583WH Den Haag
Provincie
Telefoonnummer 070-3387538

Bedrijfsomschrijving

Ervaringen en recensies Windmill Forwarding?

Onlangs verhuist met Windmill Forwarding uit Den Haag? Laat dan hier een review achter, u ervaring helpt anderen in hun beslissing omtrent het inhuren van een geschikt verhuisbedrijf om hun inboedel te verhuizen.

Verhuizen met Windmill Forwarding?

Bent u van plan om te verhuizen? Wellicht is Windmill Forwarding de juiste partij voor u. Lees de reviews en oordeel zelf!

Contact opnemen met Windmill Forwarding?

Zij zijn bereikbaar op :
telefoonnummer:  070-3387538
Website : http://www.windmillforwarding.nl/
email : info@windmillforwarding.nl
Vestiging : Hellingweg 98 J, 2583WH Den Haag

Reviews van Windmill Forwarding

Filteren: Alle / Positief / Negatief
Windmill Forwarding naar Indonesie
Datum: 25 september 2017 - Geschreven door Frans Huneker

Ik heb bijzonder negatieve ervaringen met Windmill Forwarding. In juni 2014 zijn er door hen bij mij 52 colli opgehaald, waaronder een enorme doos met splinternieuwe fiets, ter verscheping naar Indonesie. Ik heb persoonlijk geholpen met inladen.
In oktober van dat jaar kwamen er 49 colli op mijn adres in Indonesie aan. Geen fiets, geen dozen met belangrijke documenten en andere zaken die voor mij grote waarde hebben.
Bij navraag bleek na eindeloos gehakketak dat de vermiste colli nooit bij Windmill op loods blijken te zijn aangekomen. Die zijn dus ergens tussen Alkmaar en loods zomaar verdampt. Windmill Forwarding houdt sindsdien vol dat ik betreffende colli zelfs nooit heb aangeboden! De colli zijn bij mij opgehaald door een koeriersdienst, waarvan Windmill Forwarding de naam niet wil prijsgeven. Gelukkig was de fiets verzekerd en ik heb enige maanden later aangifte van diefstal gedaan tegen deze naamloze koerier. Deze aangifte is gehonoreerd en de fietsverzekeraar heeft die schade vergoed. Naar de andere zaken kan ik gevoeglijk fluiten.
Windmill Forwarding is verder bij geen enkele branche-organisatie aangesloten, al spiegelt de website voor dat ze lid zijn van FENEX. Deze belangenorganisator voor expediteurs meldt echter dat Windmill Forwarding niet terug te vinden is op hun ledenlijst.
Ik wil iedereen waarschuwen nooit in zee te gaan met dit onbetrouwbare bedrijf!

Sterke punten

Geen

Zwakke punten

Zie mijn ervaring

Frans Huneker raad Windmill Forwarding aan bij vrienden en bekenden

Laat een review achter