Adres Waldorpstraat 17
Postcode plaats 2521CA Den Haag
Provincie
Telefoonnummer 085-0653163

Bedrijfsomschrijving

Ervaringen en recensies Verhuisbedrijf Drechtsteden?

Onlangs verhuisd met Verhuisbedrijf Drechtsteden uit Den Haag? Laat dan hier een review achter, uw ervaring helpt anderen in hun beslissing omtrent het inhuren van een geschikt verhuisbedrijf om hun inboedel te verhuizen.

Verhuizen met Verhuisbedrijf Drechtsteden?

Bent u van plan om te verhuizen? Wellicht is Verhuisbedrijf Drechtsteden de juiste partij voor u. Lees de reviews en oordeel zelf!

Contact opnemen met Verhuisbedrijf Drechtsteden?

Zij zijn bereikbaar op :
telefoonnummer:  085-0653163
Website : http://www.verhuisbedrijfdrechtsteden.nl/
email : info@verhuisbedrijfdrechtsteden.nl
Vestiging : Waldorpstraat 17, 2521CA Den Haag

Reviews van Verhuisbedrijf Drechtsteden

Filteren: Alle / Positief / Negatief
De verhuizing is prima verlopen
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door Leo

Complimenten voor de jongens die ons geholpen hebben. Alles is netjes verlopen.

Sterke punten

Zeer snel en vakkundig

Zwakke punten

geen

Leo raad Verhuisbedrijf Drechtsteden aan bij vrienden en bekenden

Zeer tevreden met dit bedrijf
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door Anne

Zeer goede service gehad. Op het laatste moment het bedrijf gebeld en ze waren er binnen een paar uur. Dank voor jullie werk.

Sterke punten

Goede verhuizers

Zwakke punten

Geen

Anne raad Verhuisbedrijf Drechtsteden aan bij vrienden en bekenden

Super service
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door Stefan

Ben zeer goed geholpen door verhuisbedrijf drechtsteden. Vriendelijke verhuizers en harde werkers.

Sterke punten

Schadeloos

Zwakke punten

Geen

Stefan raad Verhuisbedrijf Drechtsteden aan bij vrienden en bekenden

Waardeloos
Datum: 6 februari 2018 - Geschreven door D. Harel

Waardeloos. Volg mijn advies zoek een ander gerenomeerd verhuisbedrijf. Op basis van reviews en 3 offertes uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen. Wij zijn de afgelopen 6 jaar 4 keer verhuisd waarvan 3 keer internationaal. Dit was de slechtste verhuizing ever. De verhuizers zijn nette jongens maar daar houd het op. Planning heeft ons notabene bezocht en de plank volledig misgeslagen. Niet genoeg dozen. Om 12 uur waren ze er al doorheen en op de verhuisdag zelf was het bedrijf niet te bereiken. Verhuizers moeten dan zelf dozen aanschaffen bij de bouwmarkt en deze declareren. Men kwam terug met 10 dozen. Een half uur later waren de dozen weer op. Daarnaast geen gereedschap om überhaupt te kunnen werken. Wij moesten zelf een Stanly mes leveren daarnaast hebben wij uiteindelijk zelf maar vuilniszakken gegeven om spullen in te pakken. Te weinig personeel om de afgesproken werkzaamheden uit te voeren. Extra betaald om kasten te demonteren en weer te monteren. Het demonteren hebben wij uiteindelijk zelf gedaan en het monteren in het nieuwe huis deels aan iemand anders toevertrouwd. O ja een 3 kamer flat van 86 vierkante meter met kelder kreeg men niet voor elkaar om in 1 dag te verhuizen. Zondag nog een halve bezig geweest waar men wederom een truck zonder materialen mee heeft gekregen. Gelukkig had ik zelf 20 dozen meegenomen die wij reeds uitgepakt hadden zodat deze weer gebruikt konden worden. Wij hebben extra betaald om alles in te laten pakken, te demonteren en te monteren. We hebben zelf tegen vette betaling aan het verhuisbedrijf onze eigen verhuizing moeten regisseren. Te droevig voor woorden. Het meest droevige van het hele verhaal is de afhandeling van dit alles. Het bedrijf is van mening dat men een goede service verleend heeft en een antieke spiegel die door het ontbreken van professioneel verpakkingsmateriaal ernstig beschadigd is geraakt is volgens het bedrijf door ons zelf beschadigd. Een grote amateuristisch zooitje. Rekening kunnen we dus gewoon betalen. Mijn advies nogmaals zoek een ander bedrijf. Scheelt je een hoop irritatie, frustratie en stress. Heel veel spijt van het feit dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.

Sterke punten

verhuizers zijn nette jongens

Zwakke punten

planning

D. Harel raad Verhuisbedrijf Drechtsteden aan bij vrienden en bekenden

Verhuizing Nederland – Italië
Datum: 20 november 2017 - Geschreven door er

Eindelijk een meester verhuizer die in alles overtuigt!
Betaalbaar, vriendelijk, aangenaam in het contact, aardig, behulpzaam, beleefd. Werkelijk kom ik voor Verhuisbedrijf Drechtsteden overtreffende woorden tekort. Ik raad ze heel Nederland aan!
Gelukkig verhuizen is een keuze die op zijn tijd veel inspanning vraagt. Bij Verhuisbedrijf Drechtsteden bent u in goede handen…

Sterke punten

Zie boven

Zwakke punten

Geen

er raad Verhuisbedrijf Drechtsteden aan bij vrienden en bekenden

Laat een review achter