Adres Burgemeester Patijnlaan 1932
Postcode plaats 2585CB Den Haag
Provincie
Telefoonnummer 085-0604444

Bedrijfsomschrijving

Ervaringen en recensies Budget Verhuisservice?

Onlangs verhuist met Budget Verhuisservice uit Den Haag? Laat dan hier een review achter, u ervaring helpt anderen in hun beslissing omtrent het inhuren van een geschikt verhuisbedrijf om hun inboedel te verhuizen.

Verhuizen met Budget Verhuisservice?

Bent u van plan om te verhuizen? Wellicht is Budget Verhuisservice de juiste partij voor u. Lees de reviews en oordeel zelf!

Contact opnemen met Budget Verhuisservice?

Zij zijn bereikbaar op :
telefoonnummer:  085-0604444
Website : http://www.budgetverhuisservice.nl/
email : info@budgetverhuisservice.nl
Vestiging : Burgemeester Patijnlaan 1932, 2585CB Den Haag

Reviews van Budget Verhuisservice

Filteren: Alle / Positief / Negatief
Heeeeel tevreden!
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door pedro

Vorige week mijn verhuizing uitgevoerd met Budgetverhuisservice. Toen ze verhuizers aankwamen zagen ze meteen in dat ik meer spullen had dan dat ik had opgegeven, maar dat maakte niks uit. Ze hebben hard doorgewerkt om alles over te brengen, wat met veel zorg gebeurde. Van mij krijgen ze een dikke 10!

Sterke punten

Professioneel
Vriendelijk

Zwakke punten

geen

pedro raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Waardeloos, vooral de verhuizer met het petje achterstevoren
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door Maaijke

Ze kwamen 4 (!!!) uur te laat. Geen excuses werden aangeboden, wel werd onmiddelijk verteld dat we zo snel mogelijk het geld moeten regelen en gedreigd dat er een toeslag kan komen. Verhuizen ging op een slakkengang. Bij het nieuwe huis aangekomen zagen we niemand. Wat bleek nou, ze zaten gewoon in een snackbar. Ongelooflijk. Dat telden ze mee met het uurtarief.

Wij hadden zelf veel spullen naar beneden getild omdat zij te lui en te traag waren. Vooral degene die een petje achterstevoren draagt was meer bezig zichzelf in 1 van onze spiegels te bewonderen en naar vrouwen te kijken op straat. Ze gooiden gelakte meubelen in de wagen zonder bescherming. Ook zware dozen met apparatuur gooiden ze in de wagen. De meubelen zaten vol krassen en een doos vol apparatuur is “kwijt”. Achteraf wilden ze niets vergoeden. Het valt onder het eigen risico volgens de telefoniste. Vooraf zeiden ze dat ze goed verzekerd zijn en dat wij ons nergens zorgen om hoeven te maken. Daar bleek niets van waar te zijn. Bij 1 van de dozen hoorde je servies barsten. Degene met het petje achterstevoren en een collega van hem keken elkaar daarop lacherig aan met een gezichtsuitdrukking “oeps” en vonden dat hilarisch. Het zijn echt schoften. Ik zei er wat van. Toen begon hij tegen mij te brullen dat ik mij maar zorgen moet maken om de betaling achteraf. Het was maar dat mijn vriend er niet bij was, want dan zou hij echt een toontje lager zingen, die slappe lafaard.

Wat een ontzettend waardeloos bedrijf is dit. We hadden beter een busje kunnen huren en zelf alles doen.

Sterke punten

geen

Zwakke punten

Teveel om op te noemen.

Maaijke raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Slecht!
Datum: 18 september 2017 - Geschreven door M Blankevoort

Te laat anderhalf uur., geen zin blijkbaar en TRAAG. Spiegels, wasmachine, ijskast en kachel allemaal beschadigd omdat ze zo kaal de vrachtauto in zijn gesmeten. Matras was zwart! Verder veel pauzes, drie keer per uur en klagen terwijl wij zelf alles aangedragen hebben en zij het alleen maar op de lift hebben hoeven zetten. Na klacht NIET terug gebeld, heb zelf na een week weer moeten bellen. Meer bezig met de leuke dames op straat dan met verhuizen.
Na bellen te horen gekregen dat ik sowieso 250 eigen risico heb voor de schade… Lekker dan als ze de dingen die ze in horen te pakken NIET inpakken.

Sterke punten

Eh, geen.

Zwakke punten

Eigenlijk alles.

M Blankevoort raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Update: budget verhuizers komen met oplossing
Datum: 19 juni 2017 - Geschreven door Jessica

Vandaag het bericht gekregen dat budget verhuizers de extra berekende toeslag en uurloon alsnog terug zal storten. Dit ondanks dat het formeel volgens hun voorwaarden niet hoeft. Ben blij met deze tegemoetkoming.

Sterke punten

Ze komen met een oplossing

Zwakke punten

Duurde wat lang, maar misschien omdat dit een aparte situatie is.

Jessica raad Budget Verhuisservice niet aan bij vrienden en bekenden

Nooit meer budget verhuisservice
Datum: 14 juni 2017 - Geschreven door Jessica

Dramatische ervaring, erg lijkend op de mensen uit Den Haag: verhuizers komen ruim 3 uur te laat, zonder excuus, doen bijna 3 uur over het inladen, rijden vooruit met een volle bestelwagen, maar laten zeker 1/5 van de opgegeven spullen achter, wij vertrekken 20 minuten later en zien de heren in de wagen voor de snackbar staan. In het nieuwe huis zat iemand te wachten tot ze kwamen, maar ze zijn dus gaan lunchen ofzo. Vervolgens een toeslag moeten betalen omdat we 10 minuten in het nieuwe uur zaten en daarmee boven de 4 uur kwamen, dus dubbele extra toeslag. Viel geen zinnig woord mee te wisselen, klacht ingediend bij Budget verhuisservice over de gang van zaken, maar geen enkele respons gekregen. Uitzondering van 1 verhuizer, Mo, die heeft goed gewerkt. De andere twee, junior en een nieuwe, zijn niet moe geworden van het werken die dag. Nooit meer budget verhuisservice wat ons betreft. Nog 1,5 dag moeten heen en weer rijden om alle spullen in het nieuwe huis te krijgen!

Sterke punten

1 jongen deed zijn werk netjes, haalde de kast uit elkaar en zette hem weer goed in elkaar, maar dat is werkelijk het enige positieve

Zwakke punten

- De bestelbus was te klein voor de opgegeven spullen, dus een deel is blijven staan, ondanks dat we alles vooraf hadden opgegeven
- De verhuizers komen 3 uur te laat en dat zonder uitleg, zonder communicatie van hun kant en zonder excuses
- 2/3 verhuizers pakte elk momentje om even "bij" te komen of te pauzeren, als je er niets van zei
- Verhuizers lunchen onder mijn betaalde tijd, en rekenen vervolgens 2x toeslag, 1x op uurloon en 1x op autohuur

Jessica raad Budget Verhuisservice niet aan bij vrienden en bekenden

Uitstekende verhuizers!
Datum: 16 mei 2017 - Geschreven door Lieneke

De afgelopen weken 2x verhuisd en 2x uitstekend geholpen door budget verhuisservice. Erdam, shahil en david sr hebben onze spullen zorgvuldig behandeld en waren snel, aardig en op tijd. Enorm bedankt nogmaals!

Sterke punten

Punctueel, snel, voorzichtig, aardige verhuizers

Zwakke punten

Nvt

Lieneke raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Zeer tevreden over dit bedrijf!
Datum: 21 april 2017 - Geschreven door inge Telka

Het begon al goed met een prettig contact met Mevr. Hoek. Snelle offerte, zeer correct en vriendelijk aan telefoon.
De verhuizers zouden komen tussen 09.00u en 10.00u en tot onze grote verrassing waren ze er om klokslag 09.00u!
Mijn ouders zijn hoogbejaard en erg zuinig op hun spullen maar daar gingen deze verhuizers goed mee om. Alles werd supergoed ingepakt, antieke kasten op deskundige wijze in en uit elkaar gehaald.
Geen beschadigingen, vroendelijke mannen die heel hulpvaardig waren. Gewoon heel goed!
Dank aan Dennis, Rick en Gerard!👍

Sterke punten

Deskundige verpakking, vriendelijkheid medewerkers, hulpvaardigheid

Zwakke punten

--

inge Telka raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Amsterdam
Datum: 20 april 2017 - Geschreven door Johan

Eergisteren ben ik door dit verhuisbedrijf verhuisd, telefonisch konden ze geen offerte maken, ik werd naar het aanvraagformulier gewezen, nadat ik deze had ingevuld kreeg ik gelukkig wel de zelfde dag nog de offerte. Prijs was laag, maar dat was de kwaliteit zeker niet. Prima verhuizers die hun vak goed leken te begrijpen. Zal jullie aanbevelen.

Groetjes

Johan

Sterke punten

prijs/kwaliteit verhouding

Zwakke punten

telefonisch geen prijs

Johan raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Blijf ver weg
Datum: 14 april 2017 - Geschreven door Jaco

Een uitermate beroerde ervaring met dit bedrijf. Het begon al met het feit dat de verhuizers te laat aankwamen bij mij in Den Haag. Op zich vervelend, maar dat kan gebeuren. Nadat de boedel was ingeladen gingen we op naar de volgende locatie, wat op zo’n 40 minuten rijden van Den Haag ligt. En ondanks dat we tegelijk vertrokken, kregen de verhuizers het voor elkaar om een half uur later op de plek van bestemming te arriveren dan wij. Door eigen zeggen kwam het omdat ze verkeerd waren gereden….

Hierna moesten we nog naar een tweede locatie, op tien minuten afstand, en ook daar kwamen ze 15 later aan dan wijzelf, ditmaal omdat ze even bij de snackbar waren gestopt om wat te eten.

Om het komische effect nog groter te maken; een van de twee mannen kon geen zware dingen tillen omdat hij spierpijn had van het fitnesses de dag daarvoor. In eerste instantie dacht ik dat het een goed bedoeld grapje was; maar hij was doodserieus. Zijn collega werkte zichzelf echter wel uit de naad, en ik heb hem met de zware zaken zelf geholpen.

Op zich allemaal niet onoverkomelijk, slechts een beetje hinderlijk. Echter tijdens het afrekenen moesten we opeens fors meer betalen dan vooraf overeengekomen. De 45 minuten vertraging die ze hadden opgelopen door verkeerd te rijden en bij de snackbar langs te gaan, werd netjes doorbelast aan ons, x2 personen. En dat niet alleen, ook bleken de kilometerkosten ruim hoger dan vooraf ingeschat. Dit terwijl we notabene de exacte adressen hadden opgegeven bij de initiële aanvraag.

De situatie werd al snel erg ongemakkelijk; de verhuizers stelde voor om het hogere bedrag te betalen, en dit later te bespreken met hun manager die het dan eventueel weer terug zou geven. Hier waren wij uiteraard niet zo happig op, en ik vroeg dan ook of ik de manager zelf even aan de lijn kon krijgen. Dit was niet mogelijk. De situatie werd langzaam steeds vervelender en uiteindelijk hebben we de keuze gemaakt om toch maar te betalen.

Al met al zal ik persoonlijk geen gebruik meer maken van dit bedrijf. De onprofessionele houding van een van de twee verhuizers; alsmede de wijze waardoor we beduidend meer hebben moeten afrekenen dan vooraf overeengekomen laten een wrange nasmaak in de mond.

Sterke punten

Alles is zonder schade op de plaatst van bestemming gekomen.

Zwakke punten

Onprofessionele houding personeel. Bewust overfactureren van klant. Niet te bereiken management.

Jaco raad Budget Verhuisservice niet aan bij vrienden en bekenden

Yr
Datum: 14 april 2017 - Geschreven door Robert

Ty

Sterke punten

Zwakke punten

Robert raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Good one
Datum: 3 april 2017 - Geschreven door camron

Friendly and hard working movers who are worth paying for.
Everything was packed within a couple of hours, and over to my new resicence within a couple more. The whole moving took them around 5 hourse and i find that pretty impressive since the last time i moved, it cost me and my friends a whole day with 4 in total, where they finished in half time working with 2.

No damages, friendly people and very professional as far as i could see.

TIP: The guys told me that they would get alot of tip’s at the end of the moving when everything is finished. I tipped them 20,- a person at the beginning of the moving and believe that it really gave them a positive boost.

If you are going to tip them, do it at the start. I will recommend them to everybody.

Sterke punten

Healthy company

Zwakke punten

Good communication in english

camron raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Heerlijke mannen
Datum: 30 maart 2017 - Geschreven door Jelte

Sterke en leuke mannen met humor. Ze hebben vandaag mijn woning verhuisd en daar ben ik heel erg blij mee. Alles is gegaan zoals afgesproken en alles is ook netjes op de plek gezet.
Na afloop van mijn verhuizing heb ik de buren gesproken en zij waren ook door jullie verhuisd. Hoe toevallig?

Met name Xander wil ik bedanken voor de enorme inzet. Als ik ooit weer ga verhuizen, ga ik 100% jullie weer bellen.

Sterke punten

s

Zwakke punten

sw

Jelte raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

De planning is waardeloos!
Datum: 26 maart 2017 - Geschreven door Jessica

Het begon goed, alles netjes geregeld, dag van te voren nog gebeld of er nog bijzonderheden waren. Top!

Mevrouw, we komen tussen 14.00 en 15.00 uur. Mooi, alles klaar, gelabeld wat naar nieuwe huis en opslag moet. Het is niet veel maar wel te zwaar met name.

14.10 uur gebeld dat ze het niet gingen redden, het wordt wat later. Zo tussen 15.30 en 16.00 uur. Hmm….. dat wordt wel een latertje maar ach…. voor een goed doel.

16.00 uur…..nog niemand. Maar weer even bellen. Er waren wat problemen (joh!) en ik zou gebeld worden door de chauffeur. Maar euh… hoe laat zijn jullie er dan?? Kan nog even duren mevrouw dat wordt wel 17.00 uur.

HUH? U bedoelt dat ik mag hopen dat jullie er om 17.00 uur zijn en dan moet ik nog zeker 4 uur verhuizen? We beginnen ongeveer op het moment dat ik klaar had willen zijn want de kinderen moeten ook op tijd naar bed.

Ja, mevrouw, als het bij u uitloopt dan helpen we ook hoor. Nou, wat dacht je van om er een betere planning op na te houden?

Ik vind het echt van de zotte. Je rekent op verhuizers op vrijdagmiddag, niet op vrijdagavond!

Ze hebben de chauffeur terug mogen fluiten (voor zover deze al onderweg was…..) en ik regel wat wat anders. Ik bedank voor dit soort onprofessioneel gedrag.

Geen aanrader wat planning betreft. Twijfel er niet aan dat de verhuizers goed werk zouden hebben geleverd, ik heb er niet op gewacht, dat ging me te ver.

Sterke punten

Informatie vooraf

Zwakke punten

1 groot zwak punt en dat is PLANNEN!

Jessica raad Budget Verhuisservice niet aan bij vrienden en bekenden

Hele huis verhuisd binnen 4 uur
Datum: 2 maart 2017 - Geschreven door Xander

Zoals beloofd in plaats van een fooi, een mooie beoordeling:

Heren, jullie hebben mij keigoed geholpen en mij enorm laten lachten tijdens de verhuizing. Ik was soms jaloers als ik zag hoe jullie met elkaar werken, en dat ondanks het zware tillen. Kan me niet voorstellen dat jullie dit werk dagelijks doen en gun jullie serieus

KLANTEN DIE NET ZO VROLIJK EN POSITIEF ZIJN ALS JULLIE!!!!!! WETENDE DAT WIJ ALTIJD WAT TE KLAGEN HEBBEN!

Alle succes gewenst en Tobias, veel succes met het behalen van je C rijbewijs. Gaat je ongetwijfeld lukken.

Nogmaals dank

Xander en Sibel

Sterke punten

Doorwerkers met een goede dosis humor

Zwakke punten

Absoluut geen

Xander raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Super gedaan
Datum: 27 januari 2017 - Geschreven door Phyllis

achting (want uiteraard heb ik ook wat negatieve ervaringen gelezen). Qua prijs erg goed, scheelt enorm met de grotere namen hier uit de regio. En qua tijd precies het juiste aantal uren ingeschat.

De mannen hebben erg netjes en hard gewerkt, echt prima werk afgeleverd. Ook van te voren per e-mail vlotte correspondentie. Ik zou Budgetverhuisservice zeker aanbevelen bij anderen!

Sterke punten

Snel, netjes.

Zwakke punten

Als ik dan iets moet noemen: in de opdrachtbevestiging kan duidelijker worden gemaakt dat je kunt pinnen of contant kunt betalen. Ik ging uit van contante betaling waardoor ik de hele dag met een flink bedrag aan contant geld heb rondgelopen wat achteraf dus niet had gehoeven. Maar op het werk niets aan te merken.

Phyllis raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Team Dennis, Remi en David jr.
Datum: 23 december 2016 - Geschreven door Annelies

Gisteren ben ik verhuisd door een super team. Wat een ongelooflijk harde werkers. Een aantal objecten waren te zwaar in zijn geheel of ze pasten niet door de deur. Geen probleem voor deze mannen. De gereedschap tas kwam te voorschijn en de meubels werden gedemonteerd zodat verhuizen wel lukte. Deze mannen denken in oplossingen en dat heb je nodig met verhuizen.
Hartelijk dank!

Sterke punten

Vakkundig, vriendelijk, probleem oplossend, vlot en beresterk.

Zwakke punten

Lunch? Geen tijd voor "eerst ff dit afmaken"

Annelies raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Top verhuizers
Datum: 3 december 2016 - Geschreven door Mentzel

Helaas kwamen de verhuizers 2.5 uur te laat bij ons aan. Heeft meer met planning te maken dan met deze jongens.

Zij hebben ontzettend hard gewerkt zonder ook maar iets te beschadigen. Erg nette jongens en bijzonder vriendelijk. Grote klasse deze mannen.

Prijs is helemaal top.

Buiten het te laat komen fijne ervaring. Zou het zo weer doen.

Sterke punten

Waar het om draait de verhuizers!

Zwakke punten

Slechte planning veel te krap gepland met vorige klus + onzinverhaal over kapotte klep om de slechte planning te verdoezelen

Mentzel raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Ongelooflijk!!!!!!!!!
Datum: 30 november 2016 - Geschreven door Pejji

Vandaag dit verhuisbedrijf gebeld nadat het verhuisbedrijf wat ik eerder hd ingeschakeld, heeft afgezegd!!

Ondanks dat ze vol waren geboekt, heeft het verhuisbedrijf mij aangeboden om zelf een extra wagen te huren en mij alsnog te helpen.
Ik heb hier wel een extra vergoeding voor koeten betalen, maar dat was het dik en dwars waard. Wat een geweldige mensen, ben blij dat ze nog bestaan.

Hartelijk veel dank!

Sterke punten

Geweldig verhuisbedrijf!

Zwakke punten

Niks

Pejji raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Klasse!
Datum: 30 november 2016 - Geschreven door Raymond

Goede prijs, ongelooflijk harde werkers en de meest vriendelijke dames achter de telefoon

Ik zal jullie echt van harte bij iedereen aanbevelen

Sterke punten

Prijs, zeer harde werkers

Zwakke punten

Raymond raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Super service
Datum: 8 november 2016 - Geschreven door Ayse Arsla

Twee keer gebruik gemaakt van Budget Service. En ik moet zeggen dat ik bewust hun voor de tweede keer heb gekozen. Ze zijn super snel, vriendelijk en betaalbaar. Ik adviseer hun ook aan mijn omgeving.

Sterke punten

Professioneel, vriendelijk, betaalbaar

Zwakke punten

Geen!

Ayse Arsla raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Bedankt!
Datum: 3 november 2016 - Geschreven door Michelle

Keurige bedrijf, kundige werknemers. Ze waren netjes op tijd, waren keurig en dienstbaar en brachten al mijn spulletjes netjes over naar de opslag.
In de opslag werd alles netjes geplaatst en kreeg zelf verhuisdekens te leen om maar geen schade aan mijn meubels te creëren met stapelen.
Ze dachten met alles mee en zelf het uurtje uitloop werd keurig netjes bespreekbaar gemaakt door de verhuizers. Toppers, ik zal ze al mijn kennissen aanbevelen.

Dit was echt mijn fijnste verhuizing ooit. Relaxt, gezellig (deze mannen hebben echt humor) maar vooral erg professioneel. Ik stond erg te kijken van het fijne, nette verhuizers ik over de vloer krijg voor dat budget. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed te noemen bij dit verhuisbedrijf, meer zou een verhuizing niet moeten kosten.

Als afsluiting nog een paar pizza’s laten komen, erg dankbaar de mannen. Ik kan niet anders zeggen dan: GEWELDIG!! Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen.

Sterke punten

Montage
Humor

Zwakke punten

Michelle raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Verhuizing Rotterdam
Datum: 1 november 2016 - Geschreven door Avinash

Wat een fijne verhuisdag. Na een kleine vertraging, die trouwens netjes doorgebeld werd, konden we aan de slag. De verhuizers lopen netjes nog even een ronde door het huis en geven meteen hun schatting door over de verhuizing.

Spulletjes waar ik niet aan toe was gekomen werden nog netjes ingepakt en er werden mij ook nog last minute inpaktips gegeven.

Nadat alles netjes was ingeladen en vastgezet in de wagen was er een korte welkome break.

Daarna rijden naar mijn nieuwe woning 2 uur verder. De mannen reden echt super netjes met mijn inboedel en kwamen keurig op tijd aan.

In een mum van tijd was de wagen weer uitgeladen en de verhuizers van Budget Verhuisservice plaatsen al je inboedel op de juiste plaats en verdieping. Een aangename meevaller voor mij.

Sterke punten

Zwakke punten

Avinash raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Budgetverhuisservice
Datum: 1 november 2016 - Geschreven door Wilma

Kort maar krachtig: alles ging goed! Snel ingeladen, snelle rit en kort weer uitgeladen.
Bij uitladen een kleine beschadiging aan mijn dressoir maar dit werd keurig door het kantoor opgepakt en in orde gemaakt.
Ik vindt Budget Verhuisservice een fijn bedrijf, het kantoor denkt vooraf goed mee maar ook de verhuizers waren keurig en professioneel.
Top verhuisbedrijf, geen opmerkingen of klachten.

Sterke punten

Prijs/kwaliteit verhouding

Zwakke punten

geen!!!!!

Wilma raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Touw en blok
Datum: 31 oktober 2016 - Geschreven door Edna

We wonen in Amsterdam in een drukke winkelstraat, waar ook een trambaan doorheen gaat. Het was dus niet mogelijk om een verhuislift in te zetten, en omdat we op de 4e verdieping wonen was het geen makkelijke verhuizing. Mannen van budget hebben ons verbaasd met hun vakkundigheid, door middel van touw en blok werd alles naar beneden getakeld, mijn man en ik hielden ons hart vast toen onze antieke dessoir aan de beurt was!! Gelukkig kwam alles netjes over naar het nieuwe huis.

Klein puntje wil ik toch wel benoemen, ze hadden 8 uur gewerkt waarvan 30 minuten pauze. Dit werd doorberekend in de prijs. Was netter geweest als dit vooraf duidelijk was.

Al met al een zeer goede ervaring.

Sterke punten

Vakbekwaam

Zwakke punten

Pauze doorberekenen.

Edna raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Seniorenverhuizing
Datum: 31 oktober 2016 - Geschreven door Laura beveelt

Wij hebben mijn moeder laten verhuizen door Budgetverhuisservice. Het was voor ons belangrijk dat alles in zon kort mogelijke tijd werd ingepakt en dat alles ook de zelfde dag werd uitgepakt. Veel bedrijven konden dit niet voor elkaar krijgen. Na een fijn telefonisch gesprek en snelle offerte kwamen we bij jullie terecht. Dit is zeer goed bevallen. Mijn moeder heeft zo min mogelijk last gehad van de verhuizing. Hiervoor wil ik jullie bedanken!

Sterke punten

Communicatie
Snelheid

Zwakke punten

Laura beveelt raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Onbetrouwbaar, onprofessioneel en onvriendelijk
Datum: 29 oktober 2016 - Geschreven door Klant

De verhuizers kwamen twee uur te laat. Ze hadden dit voor het afgesproken tijdstip telefonisch gemeld, wat dan wel netjes is. Eenmaal gearriveerd begon een verhuizer onmiddelijk over geld. Hij eiste daarbij 50% meer. Ik was daar niet blij mee. Een “senior” verhuizer stond gewoon te grijnzen terwijl er meer geld werd geëist. Omdat ik wel moest verhuizen ging ik ermee akkoord. Tijdens het verhuizen werd er met de regelmaat geklaagd over de inspanning. Er werd gezegd dat ik nog meer geld zouden moeten betalen voor 1 wat zwaarder object dat ik destijds met een ander persoon naar boven had getild. Ik gaf aan dat ik de transportbeugel van de wasmachine erop heb gezet maar dat negeerden ze, wat erop duidt dat ze de wasmachine gewoon los vervoeren.

De telefoniste raadde me aan om niets zelf in te pakken omdat het dan niet verzekerd is. De meest senior verhuizer zou maar liefst 18 jaar verhuiservaring hebben en alles veilig in verhuisdekens wikkelen. Toen ik uit het raam keek zag ik dat hij mijn gespoten tafel gewoon los in de wagen plaatste. Ook gooide hij met een grote tas in de wagen. Mijn snowboard hadden ze tegen de wagen geleund. Die was met de rand op straat gevallen. Het had een uur eerder geregend. De verhuizers legden de meeste grote spullen tijdelijk gewoon op de natte stoeptegels. Bij de laatste spullen hadden ze geen zin meer om te werken en een verhuizer vroeg of ik die naar beneden wilde brengen.

Bij het nieuwe appartement aangekomen vroeg de geldeisende verhuizer wat ik voor werk doe en ik vertelde wie mijn werkgever is. Er werd door hem op een zeer verwijtende toon vol afgunst gereageerd met “oeeehh, gevaarlijk hoor. Nou, zooooo wat gevaarlijk hoor…” en hij mompelde er nog wat na. Ik kon het haast niet geloven. Ik zei dat dat gewoon een baan is. Het is gewoon het werk waar ik voor opgeleid ben en ik zie het niet als prestige. Zijn afgunstige, onbeschofte reactie zegt meer wat over hem. Even later begon hij weer geld te eisen. Hij vroeg of ik onmiddelijk kon pinnen.

Na het brengen van de laatste spullen en betalen gingen ze er razendsnel vandoor. Toen ik ontdekte dat de tafel zwaar bekrast is en ik ze mailde kreeg ik een paar dagen later een reactie waarin ze zeiden dat ze niet meer aansprakelijk zijn als ze vertrokken zijn. Ik had ze een fooi gegeven, maar achteraf gezien kon ik dat beter niet doen.

Sterke punten

Zwakke punten

Klant raad Budget Verhuisservice niet aan bij vrienden en bekenden

Markplaats
Datum: 25 oktober 2016 - Geschreven door Ad

Zeer vriendelijke jongens, kwamen wat spullen ophalen die ik via marktplaats verkocht had. Heel secuur en netjes op tijd, ondanks dat ze vele adressen langs moesten.

Sterke punten

Planning

Zwakke punten

Geen

Ad raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Bank
Datum: 25 oktober 2016 - Geschreven door Marnix

Zeer vriendelijke telefoniste, die hun vak begrijpen. Kreeg kort na het gesprek al gelijk een offerte toegestuurd. Prijs zal er goed uit, kon alleen geen vaste prijs maken. Ze werken op basis van een schatting, dit kan dus duurder maar ook goedkoper worden. Gelukkig viel het allemaal mee en waren we een uur sneller klaar, goedkoper dan de offerte dus! Ze werken met mooie wagens en vriendelijk personeel.

Al met al is het een zeer fijne ervaring geweest, jammer dat je achteraf niet op factuur kan betalen maar gelijk moet afrekenen, vervelend, maar toch begrijpelijk in de huidige economie.

Aanrader!

Sterke punten

Personeel

Zwakke punten

Betalingsvoorwaarden

Marnix raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Verhuizing in Den haag
Datum: 24 oktober 2016 - Geschreven door Sjoerd

Wil jullie nogmaals bedanken voor de fijne verhuizing. Keek op tegen de montage werkzaamheden, maar gelukkig werd dit professioneel gedaan. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Sterke punten

Montage

Zwakke punten

Geen

Sjoerd raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Onprofessioneel en onzorgvuldig
Datum: 24 oktober 2016 - Geschreven door Didi Levison

Slechte ervaring met deze verhuizer. We kwamen voor niet vooraf besproken ‘extra’ toeslagen te staan en er werd onzorgvuldig met onze spullen om gegaan. Nadat de verhuizers vertrokken waren bleek een dure lamp vernield tijdens het transport. Het bedrijf verleent geen vergoeding of verantwoordelijkheid.

Sterke punten

Nvt

Zwakke punten

Onbetrouwbaar en onprofessioneel

Didi Levison raad Budget Verhuisservice niet aan bij vrienden en bekenden

Stelletje oplichters
Datum: 19 oktober 2016 - Geschreven door Mustafa

ze moeste om 10 uur gekomen met 2 autos. kwamen maar met eentje. gingen terug naar den haag om nog een auto te halen. toen ze binnen kwamen zeiden ze meteen dat het onmogelijk was om in 1 dag te verhuizen. dus hebben ze met de 2de auto ook nog een collega bij gehaald. Was allemaal heel veel en moeilijk. Toen ze op een gegeven moment op gang waren leek me dat ze wel hun tijd namen. ze factureren per uur en dat merk je. gingen met pauze, zeggen dat ze 1 uur zijn geweest maar was 2 uur weg. oorspronkelijke prijs van 1000 euro werd uiteindelijk 2000 euro. Een kast paste niet in de nieuwe woning. ze stelden voor dit voor een paar tientjes op te slaan bij een kennis van hun. ik zei prima. toen de kast weg was bellen ze dat het 200 euro gaat kosten. ik zei dat ik dat niet wil. nou het terugbrengen zou ook 200 euro kosten! maffia praktijken. afpersen met mijn eigen kast om meer geld te vangen. zo kwam het bij mij over. ze waren pas ’s nachts om 2 uur klaar. 1 kast niet in elkaar gezet. moest ik iemand anders voor roepen om weer 200 euro te betalen voor het monteren. Budgetverhuisservice zei dat ze later zouden komen om het in elkaar te zetten maar 2 maal de afspraak niet nagekomen. niemand kwam opdagen. Ik heb deze zelfde review op google gezet maar hebben ze uitgezet merk ik. ze hebben meerdere dingen beschadigd. een kledingkast die ze dus niet in elkaar wilden zetten is een balk die van zij tot zij loopt gewoon door het midden expres gebroken. toen ik vroeg waarom ze dat deden, zeiden ze dat het toch niet zichtbaar is als de deuren dicht zijn….pff er zijn vast meer dingen waar ik niet op kom maar WAT IS DIT EEN BELABBERDE VERHUISSERVICE DAT VERRE WEG IS VAN BUDGET. misschien de manier waarop ze zaken doen is ‘ budget ‘ maar jij betaalt de hoofdprijs om als bagger behandelt te worden. Nadat ik de review op google had gezet hebben ze me gebeld om me te compenseren voor de schade. ik zei prima als jullie me 700 euro geven wil ik het wel van google weghalen. dat kon niet 100 euro boden ze me aan. ik heb het nu over gedragen aan mijn advocaat. die is bezig met het klaar maken van de dossier. Mijn ouders zouden ze ook verhuizen maar die heb laten verhuizen door een ander. VERSCHIL VAN DAG EN NACHT! ze deden netjes hun werk, werken door, sturen een factuur achteraf in plaats van gepingel terwijl iedereen bekaf is na de verhuizing. en HET BEDRAG DAT VOORAF IS AFGESPROKEN IS GEFACTUREERD. NIET 3 KEER ZO HOOG!.

Sterke punten

GEEN

Zwakke punten

Mustafa raad Budget Verhuisservice niet aan bij vrienden en bekenden

Verhuizing
Datum: 17 oktober 2016 - Geschreven door Marjorie

Gister verhuisd van Amsterdam naar Den haag, werd in de ochtend netjes opgebeld dat ze onderweg waren, na aankomst zijn ze gelijk aan de slag gegaan, we waren verbaasd hoe snel ons huis leeg was. Dit gebeurde overigens professioneel en secuur. We maakte ons vooraf zorgen over het de/monteren van een grote kledingkast, gelukkig bleek onze zorgen onterecht, dit werd ook professioneel gedaan. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de fijne verhuizing.

Sterke punten

Communicatie

Zwakke punten

geen

Marjorie raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

In de kou laten staan…. Zeer
Datum: 8 augustus 2016 - Geschreven door N. Swinkels

Verhuizers zouden op de betreffende vrijdag in juni 2015 om 16.00 uur komen. Om 16.30 uur nog niemand dus zelf maar even gebeld. Bleek een verhuizer gewond te zijn geraakt, kan gebeuren. Om 20.00 uur stonden eindelijk drie verhuizers voor de deur welke direct allerlei excuses (te laat, kans op geluidsoverlast, te ver lopen) gingen zoeken om de opdracht niet uit te hoeven voeren. Kortom, opdracht werd doodleuk geweigerd. Daar sta je dan met alle ingepakte dozen en spullen…. Aangegeven werd dat ik nog een mail zou ontvangen met hierin de mogelijkheid om twee dagen later (op zondag) te verhuizen. Je raadt het al… nooit meer wat van gehoord.

Sterke punten

Geen

Zwakke punten

Onbetrouwbaar, komen afspraken niet na, onbeschoft behandeld.

N. Swinkels raad Budget Verhuisservice niet aan bij vrienden en bekenden

Hufters
Datum: 14 juli 2016 - Geschreven door Phillipa J

Ik zou nooit in zee gaan met dit bedrijf. Het personeel is onbeschoft. Ze blokkerden mijn straat een uur lang zonder vergunning waardoor ik niet de straat uit kon rijden. Ik heb vriendlijk en netjes gevraagd of ze met hun wagen even uit de weg zouden gaan (er was voldoende parkeerplaats) en dat verzoek weigerde ze. Sterker nog, er kwam een van de verhuizers naar me toe en dreigde om in mijn auto te stappen en probeerden mj te intimideren. Ze braken ook de spullen van de mensen wiens spullen het was en gaven mij de schuld. Ongeloofelijke hufters.

Sterke punten

geen

Zwakke punten

zie boven

Phillipa J raad Budget Verhuisservice niet aan bij vrienden en bekenden

Zorgvuldige verhuizers
Datum: 13 mei 2016 - Geschreven door Wessel

Vandaag verhuisd door Thomas en Xander, zeer professionele verhuizers met zorg voor je spulletjes. Ze waren erg beleefd, rustig en werkten hard door. We waren een uur eerder klaar dan afgesproken, waardoor de rekening goedkoper uitpakte dan verwacht. Mijn complimenten.

Sterke punten

Eerst nadenken, dan pas gaan tillen.
De kwetsbare meubels werden zorgvuldig ingesnoerd in de verhuiswagen

Zwakke punten

Rekening betalen: liever niet contant. Een mobiel pinautomaat zou handig zijn.

Wessel raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Professioneel bedrijf
Datum: 21 maart 2016 - Geschreven door J. Daniels

Na een minder positieve ervaringen met de verhuizers van Budget Verhuisservice heb ik dit besproken met mevrouw De Jong van de backoffice van het bedrijf.
Ik kan niet anders dan Budget Verhuisservice een pluim geven voor de manier waarop ze mijn klacht hebben opgepakt.
Naast het feit dat ik me zeer serieus genomen voelde door hen werd mij gaandeweg duidelijk dat Budget Verhuisservice absoluut niet wil werken zoals mijn minder positieve ervaring.
Kortom, waarschijnlijk hadden mijn verhuizers een slechte dag. Het bedrijf deed er echter alles aan om het toch positief voor mij af te ronden en dat vind ik zeer positief. Alles is dan ook naar alle tevredenheid opgelost.

Sterke punten

Uitstekende communicatie en professionele houding klantenservice

Zwakke punten

J. Daniels raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Goed verlopen verhuizing
Datum: 18 maart 2016 - Geschreven door Alicia

Ik moest van spullen verhuizen vanuit mijn huidige woning naar mijn nieuwe woning 400m verderop.
De verhuizers hebben dit spoedig gedaan.. Kleine obstakels waren geen probleem voor de verhuizers.
Ik ben een tevreden persoon.

Sterke punten

Goede communicatie
Snel gewerkt

Zwakke punten

Alicia raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Bedankt
Datum: 16 maart 2016 - Geschreven door Esmeralda

2 weken gelden ben ik verhuist.. Was opzoek gegaan naar een verhuisservice die een goede prijs aanbied en de afspraken nakomt.
Ik heb een vrijblijvende offerte ontvangen. Hier mee in zee gegaan.. Was een fijne dag om te verhuizen, verhuizers waren iets te laat.. Maar hebben dit al snel ingehaald. Verder liep het vlekkenloos

Sterke punten

Communiceren,
Afspraken nakomen,
Goede vrijblijvende offerte ontvangen.

Zwakke punten

Esmeralda raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Herziening
Datum: 2 maart 2016 - Geschreven door Broekmans

De klacht is heel netjes opgepakt en wordt zeer serieus genomen, dat stemt tot grote tevredenheid.

Sterke punten

Persoonlijke service
Probleemoplossend vermogen
Denkt actief mee

Zwakke punten

Broekmans raad Budget Verhuisservice niet aan bij vrienden en bekenden

Prima verhuizers
Datum: 2 februari 2016 - Geschreven door Richard

Prima verhuizers voor weinig geld.

Sterke punten

Goede service
Uitermate snel klaar

Zwakke punten

Richard raad Budget Verhuisservice niet aan bij vrienden en bekenden

Niet aan beginnen
Datum: 29 oktober 2015 - Geschreven door Boom

Budget verhuisservice is goedkoop maar was dit de stress van hun verhuizing waard, nee! De verhuizers waren niet professioneel en de afhandeling van een klacht (o.a. schade) onvoldoende. Bovendien kwamen ze hun afspraken niet na. Ze begonnen 2 uur later en met 1 man minder dan afgesproken. Voor ons nooit meer, wij betalen liever iets meer.

Sterke punten

Goedkoop

Zwakke punten

Komen meerdere afspraken niet na
Op alle niveau 's niet professioneel.

Boom raad Budget Verhuisservice niet aan bij vrienden en bekenden

Smetteloze verhuizing
Datum: 9 oktober 2015 - Geschreven door Lucas

Een geslaagde dag, meer kan ik er niet over zeggen. Ik zal jullie in de toekomst zeker nog eens inschakelen.

( ik heb hier de beoordeling geplaatst omdat het op jullie website niet lukte )

Sterke punten

Zwakke punten

Lucas raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Hele sterke jongens!
Datum: 20 september 2015 - Geschreven door Tina

Bedankt voor jullie inzet en het lachen. Had nog nooit eerder gebruik gemaakt van een verhuisbedrijf maar zal jullie zeker nog eens inschakelen.

Heel veel dank nogmaals

Sterke punten

Leuke mensen, werken goed

Zwakke punten

Tina raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Herrlink
Datum: 13 juli 2015 - Geschreven door Karin

Heerlijke verhuizing was het.

Leuke mannen, gezellig, sterk en ook met plannen ging heg super.

Verhuizing duurde wel 2 uur langer dan geschat, maar de mannen hebben in ieder geval niet stilgezeten. Wat gebeuren moedt, is gebeurd.

Heren bedankt

Sterke punten

Persoonlijke aandacht

Zwakke punten

Karin raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Goed geholpen
Datum: 26 mei 2015 - Geschreven door Alex van K

Sterke en daadkrachtige mannen die mijn verwachtingen ruimschoots hebben overtroffen.

Zeker een aanrader

Sterke punten

Fitte verhuizers

Zwakke punten

Geen

Alex van K raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Verhuizen in Amsterdam
Datum: 30 maart 2015 - Geschreven door Jelle

Werkelijk al mijn verwachtingen overtroffen. Bedankt heren voor alle inzet en de plezierige verhuizing. De volgende keer zal ik zeker weer aan jullie denken.

Sterke punten

Jongens met veel humor

Zwakke punten

Jelle raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Pluimpje voor mijn verhuizers
Datum: 9 februari 2015 - Geschreven door Brian

Beste verhuizers,

Bij deze, zoals beloofd, een goede beoordeling voor jullie onvoorstelbare inzet afgelopen zaterdag.Ik ben jullie zeer dankbaar en zal de volgende keer zeker weer aan jullie denken.

Groeten,

H. Kater

Sterke punten

Klagen niet, harde werkers!

Zwakke punten

Kan niet achteraf betalen maar dat maakt niet zo heel veel uit.

Brian raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Laat een review achter