Student Verhuis Service - 2 x is al scheepsrecht!
Datum: 25 oktober 2018 - Geschreven door David

Tweede keer met dit verhuisbedrijf verhuisd en 2 maal super tevreden! Volgende keer zeker weer!! Jongens jullie zijn mijn helden!

Sterke punten

Klantvriendelijk
Goede prijs kwaliteitsverhouding!

Zwakke punten

NVT

David raad Student Verhuis Service aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Student Verhuis Service (19)
De Vakverhuizer - Zeer goed verhuisbedrijf
Datum: 6 augustus 2018 - Geschreven door Sylvia

Afgelopen dinsdag 31 juli 2018 heeft René met zijn team mijn moeder verhuisd. Zij hebben de verhuizing zeer kundig uitgevoerd. Zeer klantvriendelijk en bereid om op korte termijn extra diensten te verrichten. Ik raad iedereen dit verhuisbedrijf aan.

Sterke punten

Zeer vakkundig, klantvriendelijk, professioneel

Zwakke punten

kan er geen opnoemen

Sylvia raad De Vakverhuizer aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van De Vakverhuizer (20)
De Vakverhuizer - De Vakverhuizer
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door Frank v Loosbroek

Maandag 2 juli 2018 verhuisd door het team van Rene, en wat voor team in 1 woord geweldig er was gelijk een klik en alles is zeer profssioneel en met
de nodige zorg uitgevoerd.

Sterke punten

klantvriendelijk,professioneel, accuraat, op tijd en snel

Zwakke punten

geen

Frank v Loosbroek raad De Vakverhuizer aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van De Vakverhuizer (20)
Metflex Verhuisbedrijf - uitstekend in alle opzichten
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door AW

(mei 2018) 8 grote zware antieke boekenkasten van museumdepot verhuisd naar 3 verschillende (museum)lokaties, in alle opzichten prima verlopen, ondanks lage prijs kwamen ze ongevraagd zelfs met 3 man ipv 2 man incl. de baas zelf vanwege de zware kasten. goede communicatie, meedenken over oplossingen, correct en vriendelijk. zeker aan te bevelen.

Sterke punten

alles

Zwakke punten

geen

AW raad Metflex Verhuisbedrijf aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Metflex Verhuisbedrijf (15)
De Vakverhuizer - Professioneel, net, behulpzaam en meedenkend!
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door Joost van den Nouweland

Wij hebben ons bedrijf laten verhuizen door René en zijn mannen. Nette mensen allemaal welke zeer behulpzaam zijn. Zorg voor je spullen. Recht door zee. De inschattingen vooraf waren correct en precies. Voor een volgende verhuizing denken wij zeker weer aan de Vakverhuizer.

Sterke punten

Vriendelijke mensen
behulpzaam
Professioneel

Zwakke punten

Geen

Joost van den Nouweland raad De Vakverhuizer aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van De Vakverhuizer (20)
Budget Verhuisservice - Heeeeel tevreden!
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door pedro

Vorige week mijn verhuizing uitgevoerd met Budgetverhuisservice. Toen ze verhuizers aankwamen zagen ze meteen in dat ik meer spullen had dan dat ik had opgegeven, maar dat maakte niks uit. Ze hebben hard doorgewerkt om alles over te brengen, wat met veel zorg gebeurde. Van mij krijgen ze een dikke 10!

Sterke punten

Professioneel
Vriendelijk

Zwakke punten

geen

pedro raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Budget Verhuisservice (47)
Verhuisbedrijf Drechtsteden - De verhuizing is prima verlopen
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door Leo

Complimenten voor de jongens die ons geholpen hebben. Alles is netjes verlopen.

Sterke punten

Zeer snel en vakkundig

Zwakke punten

geen

Leo raad Verhuisbedrijf Drechtsteden aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Drechtsteden (5)
Verhuisbedrijf Drechtsteden - Zeer tevreden met dit bedrijf
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door Anne

Zeer goede service gehad. Op het laatste moment het bedrijf gebeld en ze waren er binnen een paar uur. Dank voor jullie werk.

Sterke punten

Goede verhuizers

Zwakke punten

Geen

Anne raad Verhuisbedrijf Drechtsteden aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Drechtsteden (5)
Hofstad Verhuizingen - Goede service
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door Miriam

Vriendelijk en net personeel, ze zijn super netjes met mijn spullen omgegaan. Alles is netjes geregeld en soepel verlopen.
Super bedankt Hofstad verhuizingen.
Bij mijn volgende verhuizing kies ik op zeker weer voor jullie.

Sterke punten

vriendelijk en kennis van zaken.

Zwakke punten

n.v.t.

Miriam raad Hofstad Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Hofstad Verhuizingen (4)
Buma Verhuizingen - Top verhuisbedrijf uit Leeuwarden
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door Mirjam

Wat een geweldige verhuizers! Binnen 3 uren ben ik binnen Leeuwarden verhuisd. Ramon en Erik bedankt voor de snelle verhuizing!

Sterke punten

Gemotiveerd, ervaren, snel, vriendelijk.

Zwakke punten

Geen zwakke punten ontdekt.

Mirjam raad Buma Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Buma Verhuizingen (5)
Metflex Verhuisbedrijf - Zeer tevreden over onze verhuizing
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door Ine Eshuis - Rikkink

7591JN. Bekwame verhuizers, die in vlot tempo heel precies hun werk doen. We zijn erg tevreden over Metflex.

Sterke punten

Denekamp. Bekwaam, behulpzaam en vriendelijk. Prijs: niet duur !!!

Zwakke punten

Geen !

Ine Eshuis - Rikkink raad Metflex Verhuisbedrijf aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Metflex Verhuisbedrijf (15)
VDW Verhuizingen - Awesome
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door Roxana Saraby

I needed a small team to move a very heavy cabinet from ground floor to first floor in central Amsterdam

Sterke punten

Very easy to set up an appointment and discuss requirements, also in English.
Turned up exactly on time.
Personable team, very easy to deal with.
Strong! and careful. Bringing just the right equipment for the job.
The right price.

Zwakke punten

None

Roxana Saraby raad VDW Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van VDW Verhuizingen (7)
VDW Verhuizingen - Awesome
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door Roxana Saraby

I was looking for a team to help move a very heavy cabinet, ground floor to first floor, in central Amsterdam.

Sterke punten

Very easy to set up an appointment and discuss requirements, also in English.
Turned up exactly on time.
Personable team, very easy to deal with.
Strong! and careful. Bringing just the right equipment for the job.
The right price.

Zwakke punten

None.

Roxana Saraby raad VDW Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van VDW Verhuizingen (7)
VDW Verhuizingen - Top service 2e keer al gebruikt
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door Sebastian

Handige service met dozen en verpakmateriaal zodat je ruim van te voren kan inpakken en voorbereiden.

Na afloop heb je ook ruim tijd om uit te pakken.

Kortom stressloos verhuizen kan!

Ze zijn meedenkend en lossen vraagstukken enorm goed op.

Sterke punten

Betrouwbaar
Goede mensen
Kwaliteit
Meedenkend

Zwakke punten

Geen die ik heb kunnen vinden.

Sebastian raad VDW Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van VDW Verhuizingen (7)
VDW Verhuizingen - Perfecte woningruil
Datum: 31 juli 2018 - Geschreven door Suzan Möller

Ik ben van woning geruild tussen Utrecht en Amsterdam en Patrick heeft de hele verhuizing perfect georganiseerd.
Dozen, lift, tijdelijke opslag, alles was goed gepland en besproken tehen een zeer redelijke prijs.
Daarbij kwam dat hij een heel prettig team van mensen had.
Ik kan Patrick echt aan iedereen aanbevelen!

Sterke punten

Dozen van te voren brengen en snel ophalen, leuk team, alles goed geregeld

Zwakke punten

Her lijkt een beetje chaotisch, maar Patrick maakt alle afspraken meer dan waar.

Suzan Möller raad VDW Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van VDW Verhuizingen (7)
Pagina 12345...10...Minst recente »