Firma G. Harteveld & Zonen - Piano verhuisd
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door G. Jaarsma

Mijn piano moest worden verhuisd een portiek trap op. Ze gingen erg professioneel te werk en voorzichtig met de piano om. Respect, de souplesse waarmee ze de trap op gingen. Voor ik het wist stond ‘ie op zijn plek.

Sterke punten

Vriendelijk, vakkundig, voorzichtig

Zwakke punten

Geen

G. Jaarsma raad Firma G. Harteveld & Zonen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Firma G. Harteveld & Zonen (2)
Verhuis Veilig - bagger
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door V. de Moura Correia

Verhuizers komen 3 uur later. Zogenaamd omdat er een zieke was. Verhuiswagen te klein dus 2 x rijden. Meubels moesten een week naar de opslag.
Goederen kwijt geraakt. Huisraad moest naar 2 adressen. Je raadt het al. Wat op het ene adres moest staan stond op het andere adres.
Boekenkasten konden ze niet tillen, volgens hun te zwaar. Boekenkast zwaar beschadigd. Deze stonden ze in hal te lijmen. Dit zagen wij toevallig.
Glasdeuren van kledingkast gebroken en ga zo maar door. Verschrikkelijk bedrijf wat met zeer onprofessioneel personeel werkt. Ben al 3 x eerder verhuisd maar heb dit nog nooit mee gemaakt.

Sterke punten

Geen

Zwakke punten

alles

V. de Moura Correia raad Verhuis Veilig aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuis Veilig (5)
Metflex Verhuisbedrijf - fijne verhuizing
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door Fam. Jvan Doorn

onlangs verhuist met Metflex in een woord super snel en uiterst nauwkeurig

Sterke punten

snel en bekwaam

Zwakke punten

geen

Fam. Jvan Doorn raad Metflex Verhuisbedrijf aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Metflex Verhuisbedrijf (13)
StudentVerhuizers - Niet aan te raden!!
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door Isabel

Vooraf contact met Studentverhuizers was prima. Op de dag van de verhuizing kwamen de verhuizers 1,5 uur te laat, bleek de offerte niet goed doorgekomen te zijn waardoor de verhuizers niet wisten dat de vertreklocatie op de 3e verdieping was. Strontchagrijnige verhuizers die totaal geen motivatie hadden om mij te helpen. Zelf een groot deel van de dozen en andere spullen gesjouwd omdat de verhuizers zo traag (en onvoorzichtig!) waren als het maar kon. Als klapper op de vuurpijl paste de verhuiswagen niet op de plek waar ik (in samenspraak met Studentverhuizers) een ontheffing van 50 euro voor had aangevraagd. Een verhuizing is al stressvol genoeg en dit bedrijf heeft hier echt steken laten vallen. Betaal voortaan iets meer, dan krijg je ook betere kwaliteit. Eens en nooit weer.

Sterke punten

Geen

Zwakke punten

Op de site worden alleen positieve reviews geplaatst, dus ik zet 'm hier maar neer.

Isabel raad StudentVerhuizers aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van StudentVerhuizers (1)
De Vakverhuizer - uitstekende service
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door h van oostaijen

wij hadden een verhuizing laten doen door René en zijn mensen. Deze verliep bijzonder prettig en professioneel. alles mooi verpakt en zelfs het installeren van verschillende audio en geluidsapparatuur was voor René geen probleem. Het betrof een verhuizing naar een verzorgingstehuis dus de kennis van René kwam hier goed van pas. Vervolgens hebben wij het team wederom na 3 weken benaderd voor het uitruimen van de achtergebleven huisraad. Ook hier weer alle lof.Het team is professioneel, prettig en zeer bekwaam. Ze zien alles en hebben goede oplossingen. Zo zie je dat ze veel ervaring hebben en je alle werk uit handen nemen. Als ik ooit nog een verhuizer nodig heb zijn ze de nummer 1 op mijn lijst.

Sterke punten

afspraken nakomen, vriendelijk en zeer accuraat .

Zwakke punten

geen

h van oostaijen raad De Vakverhuizer aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van De Vakverhuizer (17)
VDW Verhuizingen - verhuizing amsterdam
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door Fredrik van den driest

Prima prijs en goed rechtstreeks contact met de eigenaar Patrick ook via whatsapp, niet het goedkoopste bedrijf waarvan ik een offerte had ontvangen maar ook zeker niet de duurste, een verhuizing die volgens afspraak is uitgevoerd met professionele verhuizers en modern materiaal maakte het tot een geslaagde dag, een volgende keer huur ik VDW zeker weer in.

Sterke punten

Modern materiaal
Stevige verhuisdozen in bruikleen
Verhuislift
Inpakservice
Goed bereikbaar en communicatie via whatsapp
We konden per mobiele pin betalen
Ze werken met bankhoezen, verhuisdekens en matrashoezen
Onze nette kleding werd hangend vervoerd en de schilderijen gingen in een aparte box

Zwakke punten

De prijs was iets hoger dan gemiddeld maar werd gecompenseerd door de goede service van de vriendelijke verhuizers

Fredrik van den driest raad VDW Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van VDW Verhuizingen (3)
W. van Haarlem Verhuisservice - onbeschofte chauffeurs
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door peter

werd van de weg gedrukt en uitgescholden door de chauffeur, zal nooit mijn verhuizer worden, rijstijl sprak niet van enige bezorgdheid voor de lading

Sterke punten

geen

Zwakke punten

slechte rijstijl, onbeschoft handelen

peter raad W. van Haarlem Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van W. van Haarlem Verhuisservice (3)
Verhuisbedrijf Drechtsteden - Super service
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door Stefan

Ben zeer goed geholpen door verhuisbedrijf drechtsteden. Vriendelijke verhuizers en harde werkers.

Sterke punten

Schadeloos

Zwakke punten

Geen

Stefan raad Verhuisbedrijf Drechtsteden aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Drechtsteden (3)
Budget Verhuisservice - Waardeloos, vooral de verhuizer met het petje achterstevoren
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door Maaijke

Ze kwamen 4 (!!!) uur te laat. Geen excuses werden aangeboden, wel werd onmiddelijk verteld dat we zo snel mogelijk het geld moeten regelen en gedreigd dat er een toeslag kan komen. Verhuizen ging op een slakkengang. Bij het nieuwe huis aangekomen zagen we niemand. Wat bleek nou, ze zaten gewoon in een snackbar. Ongelooflijk. Dat telden ze mee met het uurtarief.

Wij hadden zelf veel spullen naar beneden getild omdat zij te lui en te traag waren. Vooral degene die een petje achterstevoren draagt was meer bezig zichzelf in 1 van onze spiegels te bewonderen en naar vrouwen te kijken op straat. Ze gooiden gelakte meubelen in de wagen zonder bescherming. Ook zware dozen met apparatuur gooiden ze in de wagen. De meubelen zaten vol krassen en een doos vol apparatuur is “kwijt”. Achteraf wilden ze niets vergoeden. Het valt onder het eigen risico volgens de telefoniste. Vooraf zeiden ze dat ze goed verzekerd zijn en dat wij ons nergens zorgen om hoeven te maken. Daar bleek niets van waar te zijn. Bij 1 van de dozen hoorde je servies barsten. Degene met het petje achterstevoren en een collega van hem keken elkaar daarop lacherig aan met een gezichtsuitdrukking “oeps” en vonden dat hilarisch. Het zijn echt schoften. Ik zei er wat van. Toen begon hij tegen mij te brullen dat ik mij maar zorgen moet maken om de betaling achteraf. Het was maar dat mijn vriend er niet bij was, want dan zou hij echt een toontje lager zingen, die slappe lafaard.

Wat een ontzettend waardeloos bedrijf is dit. We hadden beter een busje kunnen huren en zelf alles doen.

Sterke punten

geen

Zwakke punten

Teveel om op te noemen.

Maaijke raad Budget Verhuisservice aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Budget Verhuisservice (46)
VDW Verhuizingen - Verhuizing binnen Amsterdam met Verhuislift
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door Roberta Van den Berg

Prima ervaring gehad met VDW Verhuizingen, een offerte op maat in het voortraject leidde tot een vaste verhuisprijs dit was wel prettig want het liep uit door het weer ( de regen ).

De verhuislift maakte het geheel een stuk eenvoudiger en grote meubels hoefden zo niet door het trapgat.

De dozen die wij vooraf kregen waren ook prima

Kortom een goede ervaring en we hopen voorlopig niet meer te verhuizen !

Sterke punten

- Duidelijke offerte / prijsopgave vooraf.
- Modern verhuismateriaal.
- Goede verhuisdozen in bruikleen.
- Vriendelijke en bovendien hard werkende verhuizers.

Zwakke punten

- Niet opgemerkt

Roberta Van den Berg raad VDW Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van VDW Verhuizingen (3)
Verhuis Veilig - Amateuristisch “bedrijf”
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door Jennifer Angel Rodriguez

Verschrikkelijk bedrijf! Kledingkast wat €3.830 nieuwwaarde was in 2008, was nog in perfecte staat in ons verkochte woning. Gekozen om deze dure kast door Verhuisveilig op te komen laten halen en door hun te demonteren en bij hun op te slaan totdat onze nieuwe woning klaar was met de verbouwing. Bij levering na dik een jaar, is de kast incompleet en op elk zichtbaar paneel beschadigd door Verhuisveilig en niet eens volledig gemonteerd. Te belachelijk voor woorden. Betaald voor demonteren, opslag en vervolgens weer monteren. Op mails reageren ze niet, pas na weken aandringen, als je ze uberhaupt te spreken krijgt. Volgens hun is onze kast niets waard en was de schade er mogelijk al. Kast is niet eens ingepakt door hun tegen schade en dan de manier waarop de jongens met je meubels omgaan! Amateurisch bedrijf! Hoe zo iets simpels zo slecht en onprofessioneel opgepakt kan worden. Totaal hebben we bijna €1600 gespendeerd aan dit bedrijf (om dan nog niet over de kosten van de kast te spreken), willen ze ons nu €250 aanbieden. Belachelijk!!

Sterke punten

GEEN!

Zwakke punten

- amateuristisch
- schade aan meubel
- "monteren" en snel wegwezen
- gedeelte van kast kwijt!
- niet reageren op mails

Jennifer Angel Rodriguez raad Verhuis Veilig aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuis Veilig (5)
Charly’s Verhuizingen - Vakkundig de hele huisraad snel verhuisd
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door Adrie R.

Ik ben zeer tevreden over dit verhuisbedrijf. Ze zijn vriendelijk , professioneel en snel. Harde werkers! Ik zou Charly’s verhuizingen iedereen aanbevelen. Alleen maar lof!

Sterke punten

Voorzichtig met meubelen
Professioneel

Zwakke punten

Geen

Adrie R. raad Charly’s Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Charly’s Verhuizingen (1)
VDW Verhuizingen - Perfecte woningruil
Datum: 5 mei 2018 - Geschreven door Suzan Möller

Ik ben van woning geruild tussen Utrecht en Amsterdam en Patrick heeft de hele verhuizing perfect georganiseerd.
Dozen, lift, tijdelijke opslag, alles was goed gepland en besproken tehen een zeer redelijke prijs.
Daarbij kwam dat hij een heel prettig team van mensen had.
Ik kan Patrick echt aan iedereen aanbevelen!

Sterke punten

Dozen van te voren brengen en snel ophalen, leuk team, alles goed geregeld

Zwakke punten

Her lijkt een beetje chaotisch, maar Patrick maakt alle afspraken meer dan waar.

Suzan Möller raad VDW Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van VDW Verhuizingen (3)
Student Verhuis Service - Snel en vakkundig!
Datum: 6 februari 2018 - Geschreven door Juliette

Bart en Cherence hebben mijn verhuizing gedaan op een vakkundige manier.
1e Stop was bij mijn logeeradres, spullen ingeladen, vervolgens door naar de opslag waar het meeste stond opgeslagen.
Grote bewondering hoe Bart de boom inklom om een blokkerende tak vast te binden, zodat de lift zijn weg kon vervolgen!

Sterke punten

Snel en vakkundig
Goed contact

Zwakke punten

Geen

Juliette raad Student Verhuis Service aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Student Verhuis Service (18)
Unimove - Verhuisd vanaf Delft naar Rdam
Datum: 6 februari 2018 - Geschreven door R. van Zuilen.

Fijn geholpen door jongens onder leiding van Fred en het ging sneller dan we vooraf hadden verwacht. Dankjullie wel!!!

Sterke punten

Ze waren aardig en het was niet duur in vergelijking met de andere

Zwakke punten

Ik heb niet echt iets negatiefs gehad

R. van Zuilen. raad Unimove aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Unimove (2)
Pagina 12345...10...Minst recente »