Student Verhuis Service - Snel en vakkundig!
Datum: 6 februari 2018 - Geschreven door Juliette

Bart en Cherence hebben mijn verhuizing gedaan op een vakkundige manier.
1e Stop was bij mijn logeeradres, spullen ingeladen, vervolgens door naar de opslag waar het meeste stond opgeslagen.
Grote bewondering hoe Bart de boom inklom om een blokkerende tak vast te binden, zodat de lift zijn weg kon vervolgen!

Sterke punten

Snel en vakkundig
Goed contact

Zwakke punten

Geen

Juliette raad Student Verhuis Service aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Student Verhuis Service (18)
Unimove - Verhuisd vanaf Delft naar Rdam
Datum: 6 februari 2018 - Geschreven door R. van Zuilen.

Fijn geholpen door jongens onder leiding van Fred en het ging sneller dan we vooraf hadden verwacht. Dankjullie wel!!!

Sterke punten

Ze waren aardig en het was niet duur in vergelijking met de andere

Zwakke punten

Ik heb niet echt iets negatiefs gehad

R. van Zuilen. raad Unimove aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Unimove (2)
Verhuis Veilig - Bagger
Datum: 6 februari 2018 - Geschreven door Gaya visser

Ze waren de lift zogenaamd vergeten
En elk meubelstuk heeft schade opgelopen
De flutverhuizers schopten letterlijk mijn aquarium over de gallerei.
Smeten met de spullen en scholden de hele dag door.
Hakken uit kasten
Schaafplekken op de nieuwe bank
Deuken in me nieuwe koelkast en wasmachine is kapot

Leugens leugens leugens van het bedrijf…
Gewoon oplichters
En een normale vergoeding ho maar
Totaal niet klantvriendelijk achteraf

Sterke punten

Helemaal niks

Zwakke punten

Dat zo'n bedrijf überhaupt bestaat

Gaya visser raad Verhuis Veilig aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuis Veilig (3)
Simonis Verhuisbedrijf - Super verhuizer
Datum: 6 februari 2018 - Geschreven door Jeroen

Top harde werkers voordelig en vriendelijk

Sterke punten

Hard en voorzichtig werken

Zwakke punten

Geen

Jeroen raad Simonis Verhuisbedrijf aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Simonis Verhuisbedrijf (1)
Verhuisbedrijf De Aandacht - Super slecht
Datum: 6 februari 2018 - Geschreven door Peter M

Geen verhuisbedrijf maar sloop bedrijf. Spullen niet veilig en na dat de verhuizers het in hun handen hebben gehad kan het gelijk door naar de vuilstort. Spullen raken zo zwaar beschadigd dat het zelfs voor de kringloop niet meer geschikt is

Sterke punten

Eigenaar van Rijn weet je goed te lijmen

Zwakke punten

Alles
Geen proffesionals
Geen klantenservice
Oud matriaal
Zeer klantonvriendelijk
Geen respect

Peter M raad Verhuisbedrijf De Aandacht aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf De Aandacht (16)
Verhuisbedrijf Drechtsteden - Waardeloos
Datum: 6 februari 2018 - Geschreven door D. Harel

Waardeloos. Volg mijn advies zoek een ander gerenomeerd verhuisbedrijf. Op basis van reviews en 3 offertes uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen. Wij zijn de afgelopen 6 jaar 4 keer verhuisd waarvan 3 keer internationaal. Dit was de slechtste verhuizing ever. De verhuizers zijn nette jongens maar daar houd het op. Planning heeft ons notabene bezocht en de plank volledig misgeslagen. Niet genoeg dozen. Om 12 uur waren ze er al doorheen en op de verhuisdag zelf was het bedrijf niet te bereiken. Verhuizers moeten dan zelf dozen aanschaffen bij de bouwmarkt en deze declareren. Men kwam terug met 10 dozen. Een half uur later waren de dozen weer op. Daarnaast geen gereedschap om überhaupt te kunnen werken. Wij moesten zelf een Stanly mes leveren daarnaast hebben wij uiteindelijk zelf maar vuilniszakken gegeven om spullen in te pakken. Te weinig personeel om de afgesproken werkzaamheden uit te voeren. Extra betaald om kasten te demonteren en weer te monteren. Het demonteren hebben wij uiteindelijk zelf gedaan en het monteren in het nieuwe huis deels aan iemand anders toevertrouwd. O ja een 3 kamer flat van 86 vierkante meter met kelder kreeg men niet voor elkaar om in 1 dag te verhuizen. Zondag nog een halve bezig geweest waar men wederom een truck zonder materialen mee heeft gekregen. Gelukkig had ik zelf 20 dozen meegenomen die wij reeds uitgepakt hadden zodat deze weer gebruikt konden worden. Wij hebben extra betaald om alles in te laten pakken, te demonteren en te monteren. We hebben zelf tegen vette betaling aan het verhuisbedrijf onze eigen verhuizing moeten regisseren. Te droevig voor woorden. Het meest droevige van het hele verhaal is de afhandeling van dit alles. Het bedrijf is van mening dat men een goede service verleend heeft en een antieke spiegel die door het ontbreken van professioneel verpakkingsmateriaal ernstig beschadigd is geraakt is volgens het bedrijf door ons zelf beschadigd. Een grote amateuristisch zooitje. Rekening kunnen we dus gewoon betalen. Mijn advies nogmaals zoek een ander bedrijf. Scheelt je een hoop irritatie, frustratie en stress. Heel veel spijt van het feit dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.

Sterke punten

verhuizers zijn nette jongens

Zwakke punten

planning

D. Harel raad Verhuisbedrijf Drechtsteden aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Drechtsteden (2)
Verhuisbedrijf De Aandacht - Zeer tevreden
Datum: 23 januari 2018 - Geschreven door Sharon

Het was voor ons spannend om te verhuizen, maar in de ochtend stonden er drie sterke mannen voor de deur die alle meubels met een lift via het balkon de vrachtwagen in laadden. Er werd heel voorzichtig omgegaan met onze spullen, meubels werden goed in- en uit elkaar gemonteerd. Ze hebben echt keihard gewerkt en waren oplossingsgericht. Dit was onze eerste ervaring met een verhuisbedrijf, maar door deze mannen gaan we er de volgende keer weer voor. Bedankt!

Sterke punten

Ze gaan professioneel te werk, weten hoe ze dingen goed moeten tillen.

Zwakke punten

Geen zwakke punten.

Sharon raad Verhuisbedrijf De Aandacht aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf De Aandacht (16)
Angel Verhuizingen - hele slechte start
Datum: 23 januari 2018 - Geschreven door Loek Oorthuijs

Telefonisch een afspraak gemaakt met een medewerker voor een offerte van het verhuizen van een omvangrijke kunstcollectie naar een nieuw adres. De afspraak was om 16.00 uur. Toen er om 17.00 uur nog niemand was even gebeld. Een zeer ongeïnteresseerd figuur nam de telefoon op en toen ik vroeg hoe het met de afspraak zat zei hij: “geen idee.” Toen ik zei dat het dan niet meer nodig was kreeg ik te horen: “’s goed hoor, doeg.” en werd de verbinding verbroken. Hoe onprofessioneel kan iemand zijn zeg!!!
Ik vraag me werkelijk waarom dit soort bedrijven uberhaupt nog bestaat!! We zijn inmiddels in gesprek met een andere partij

Sterke punten

geen.

Zwakke punten

wat mij betreft geen zaken mee doen!

Loek Oorthuijs raad Angel Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Angel Verhuizingen (3)
Student Verhuis Service - Professioneel en servicebewust
Datum: 23 januari 2018 - Geschreven door Jaap Dekker

Wij hadden volgens mij met Niels P , Bruce en Marco U. het beste verhuisteam dat wij ons wensen konden.

Sterke punten

Op tijd, snel en een goede communicatie zowel onderling als met de klant.

Zwakke punten

Ik heb ze niet kunnen vinden

Jaap Dekker raad Student Verhuis Service aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Student Verhuis Service (18)
Metflex Verhuisbedrijf - Dankje wel Metflex ! Wij zijn zeer tevreden
Datum: 23 januari 2018 - Geschreven door Frank Bos

Vorige week zijn wij verhuist door Metflex verhuisbedrijf. Het was een korte, vlotte en een goedkope verhuizing. Wij zijn er heel blij mee. De jongens hebben in korte tijd, onze spullen voorzichtig en veilig verhuist. Voor ieder die een verhuisbedrijf zoekt, raad ik Metflex aan.
Dankje wel Metflex !

Groetjes,
Frank Bos, uit Amersfoort

Sterke punten

vlotte verhuizers, voorzichtig, goedkoop.

Zwakke punten

Geen

Frank Bos raad Metflex Verhuisbedrijf aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Metflex Verhuisbedrijf (12)
De Meubeltaxi - The worst service ever and bad at communicating
Datum: 23 januari 2018 - Geschreven door Kate

This company delivered the worst service ever. First, they just changed the time that they would arrive, even though I requested something different. Then they were late! I tried calling them and they kept giving me half answers about trying to find out when the chauffeur would be there (because people were waiting for them) instead of just telling the truth. When the chauffeur finally arrived and my friends asked nicely why they were late, they were so rude and disrespectful. After filing a complaint about this, I was ignored and accused of lying. I tried to reason with them, telling them that this very bad service delivered and that I would want to pay, but not the full amount. They just ignored me and then send a deurwaarder. These people are horrible. They treat their customers like shit and bully people into paying for something that was the worst service ever.

Sterke punten

Wellicht als de communicatie beter was geweest en de service, dat ik hier wel iets goeds neer had gezet

Zwakke punten

slechte communicatie
Niet reageren op mail/telefoontjes
Deurwaarders sturen

Kate raad De Meubeltaxi aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van De Meubeltaxi (1)
De Vakverhuizer - Met de Vakverhuizer wordt verhuizen een feest !
Datum: 23 januari 2018 - Geschreven door Marcel Homan

Onze complexe verhuizing met woningruil : Voor René en zijn professionele team geen enkel probleem. In een voorgesprek wordt alles goed doorgenomen en uitgelegd. Duidelijkheid vooraf over de kosten. Er wordt creatief gezocht naar oplossingen die financieel voordeel bieden voor de klant. Alle afspraken worden stipt op tijd nagekomen. De hele verhuizing liep op rolletjes en er werd zorgvuldig met alle spullen omgegaan. Wij zijn super tevreden. En alles ook nog eens voor een zeer concurrerende prijs.

Sterke punten

Afspraak is afspraak.
Geen stress.
Lage kosten.
Zeer vriendelijk in de omgang.

Zwakke punten

Niet kunnen ontdekken.

Marcel Homan raad De Vakverhuizer aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van De Vakverhuizer (16)
Verhuizen Doen We Samen - Zo gepiept
Datum: 23 januari 2018 - Geschreven door Floor

Verhuizen op 3 januari, met scherpe wind, was zo gepiept. Twee man was voorzichtig op de stenen trap en alles stond snel en heelhuids boven. Konden een bekje Engels met mijn vriend praten en waren vriendelijk en vrolijk.

Sterke punten

Lekker op tijd, wisten van aanpakken, snel, deden niet moeilijk over een doosje of twee die toch de kelder in moesten

Zwakke punten

-

Floor raad Verhuizen Doen We Samen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuizen Doen We Samen (10)
UTS Van den Berg Verhuizingen - zou het zo weer doen
Datum: 23 januari 2018 - Geschreven door van schendel

Afspraken gemaakt over een kleine verhuizing.Ook een schoonmaak opdracht eraan vast van de partner Fris.
Netjes op tijd uitgevoerd.Schoonmaak door Fris ook supernetjes volgens afspraak.Nota volgens afspraak.
Niks aan toe te voegen,zo weer doen.

Sterke punten

Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden.
Duidelijke snelle communicatie.

Zwakke punten

Geen

van schendel raad UTS Van den Berg Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van UTS Van den Berg Verhuizingen (2)
Metflex Verhuisbedrijf - Fijne verhuisdienst! Zeker aan te raden
Datum: 23 januari 2018 - Geschreven door Lianne Moesker

Wij zijn op 10 december verhuisd met Metflex. En we zijn echt super tevreden!!! Alles was goed geregeld. We gingen van een 3-kamerappertement (3 hoog, zonder lift) naar een gezinswoning. De verhuizing heeft al met al 3 uur gekost. Het ging ontzettend secuur en snel. We zouden deze verhuizers zeker aanraden! En de prijs viel ook nog eens ontzettend mee!

Sterke punten

-goede prijs
-secuur gewerkt
-snel overgebracht

Zwakke punten

-Geen

Lianne Moesker raad Metflex Verhuisbedrijf aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Metflex Verhuisbedrijf (12)
Pagina 12345...10...Minst recente »