Verhuis Veilig - Slechte ervaring
Datum: 9 december 2017 - Geschreven door Dieuwertje Schuur

Ze kwamen 7 uur te laat.

Ze hebben er 12 uur over gedaan. (Half 2 ’s nachts klaar)

Wij hebben de dozen zo aangeleverd:
http://s1378.photobucket.com/user/DieuwDaph/media/Foto1_NetteDozen_zpsixfkegy4.jpg.html



Zij hebben ze zo afgeleverd:
http://s1378.photobucket.com/user/DieuwDaph/media/Foto2_BendeDozen_zpsyefyxhie.jpg.html
http://s1378.photobucket.com/user/DieuwDaph/media/Foto3_ClosUpBende_zpsvvhdfqbs.jpg.html
En zo onze meubels:

http://s1378.photobucket.com/user/DieuwDaph/slideshow/

De machine die, volgens afspraak, onze poufs zou inpakken in folie hebben wij niet gezien, want, zo werd over de telefoon gezegd ‘De verhuizers schatten in of dit nodig is’. Zonder overleg en van tevoren schijnbaar.



Ze moesten nog een keer rijden, want de spullen die op de lijst stonden pasten er niet allemaal in. Hierover gemaild en uiteindelijk wel geld van de extra rit terug gekregen, maar over de telefoon geen enkel excuus of uitleg. Helemaal niks.



Sterker nog, misschien lag het ook wel aan mijn aanlevering. Uiteraard, 7 uur te laat komen, de dozen zo afleveren, mijn meubels kapot en het bed zonder steunbalken weer in elkaar gezet. Dat zal wel aan mijn aanlevering liggen…



En, aan de telefoon: “Ja, één keer in het halfjaar gaat het mis.”



…Ik zou het risico niet nemen.

Sterke punten

Zware kast verplaatst

Zwakke punten

Veel te laat
Compleet verkeerd ingeschat
Niet klantvriendelijk achteraf

Dieuwertje Schuur raad Verhuis Veilig aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuis Veilig (1)
Verhuisbedrijf Direct - Verhuis engelen
Datum: 4 december 2017 - Geschreven door Svitlana Tymkina

Onwijs betrokken en klantvriendelijk mensen. Heel goed bereikbaar , zelfs op zaterdag ! Beste service en prijsklasse . Top geholpen , mijn dank is groot .

Sterke punten

Aangename ,lieve mensen.
Beste prijs .

Zwakke punten

Geen

Svitlana Tymkina raad Verhuisbedrijf Direct aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Direct (2)
De Vakverhuizer - Prettig om mee samen te werken
Datum: 4 december 2017 - Geschreven door Harrie

Goede communicatie en vriendelijk, afspraak nakomen. Hebben prima binnen de tijd gewerkt. Na een verkeerde inschatting van een meubel, toch prima opgelost door nog even door te werken zodat ‘s-avonds alles op z’n plaats stond. Positieve ervaring

Sterke punten

Communicatie, rustig en positief

Zwakke punten

Geen

Harrie raad De Vakverhuizer aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van De Vakverhuizer (12)
Metflex Verhuisbedrijf - Prima verhuizing gehad ! Dik tevreden
Datum: 20 november 2017 - Geschreven door Remco de Haand

Goed gevoel en een grote opluchting. Ik zat echt tegen de verhuizing op en ik dacht dat het vandaag niet af zou komen. Maar gelukkig heeft Metflex de verhuizing ’s middags rond 16.00 uur afgekregen. Dat was behoorlijk snel en dat had ik ook niet verwacht. Gelukkig is de verhuizing verder goed en zonder schade verlopen. Ik heb een goede ervaring overgehouden aan Metflex verhuisbedrijf. Ook waren ze prijstechnisch zeer schappelijk. Ik raad Metflex zeker aan. Hardwerkende verhuisbedrijf, waar ik een goed ervaring aan heb overgehouden vandaag. Groetjes, Remco. uit Oldenzaal.

Sterke punten

Harde werkers, Technisch handig,

Zwakke punten

geen

Remco de Haand raad Metflex Verhuisbedrijf aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Metflex Verhuisbedrijf (8)
Verhuisbedrijf Drechtsteden - Verhuizing Nederland – Italië
Datum: 20 november 2017 - Geschreven door er

Eindelijk een meester verhuizer die in alles overtuigt!
Betaalbaar, vriendelijk, aangenaam in het contact, aardig, behulpzaam, beleefd. Werkelijk kom ik voor Verhuisbedrijf Drechtsteden overtreffende woorden tekort. Ik raad ze heel Nederland aan!
Gelukkig verhuizen is een keuze die op zijn tijd veel inspanning vraagt. Bij Verhuisbedrijf Drechtsteden bent u in goede handen…

Sterke punten

Zie boven

Zwakke punten

Geen

er raad Verhuisbedrijf Drechtsteden aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf Drechtsteden (1)
Metflex Verhuisbedrijf - Zeer goede ervaring met Metflex.
Datum: 20 november 2017 - Geschreven door Familie J. Spoelstra

Afgelopen dinsdag zijn wij verhuisd naar Leeuwarden. De 3 mannen van Metflex hebben super hard gewerkt. Prima werk geleverd. Wat een conditie en kracht hebben deze mannen. Ze zijn super vriendelijk en nemen niet de tijd om even te eten. Het verhuizen ging snel en goed. Wij bevelen ze van harte aan. Top!

Sterke punten

Werken hard en snel. Vriendelijke mannen. Prijs.

Zwakke punten

N.v.t.

Familie J. Spoelstra raad Metflex Verhuisbedrijf aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Metflex Verhuisbedrijf (8)
Verhuisbedrijf De Aandacht - Super slecht
Datum: 11 november 2017 - Geschreven door Peter

Handig als je met grote spoed moet verhuizen en je geen waarde hecht aan jou spullen.

Sterke punten

-de directeur kan je goed lijmen voor een contract

Zwakke punten

-meubels raken zwaar beschadig
-onkundig personeel
-onbeschoft personeel

Peter raad Verhuisbedrijf De Aandacht aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf De Aandacht (14)
Buma Verhuizingen - Snel en vakkundig
Datum: 11 november 2017 - Geschreven door vd Meer

In juli ons laten verhuizen door dit bedrijf en daar hebben we geen spijt van gehad. In 1 woord ‘vaklui’!!!.
Verhuizing ging gesmeerd en voor we het wisten waren we al op het nieuwe adres. Kan geen negatieve dingen opnoemen. Super gedaan mannen!
Netjes en nog goedkoop ook!

Sven & Gerco bedankt!

Sterke punten

snel, netjes, adequaat en vriendelijk

Zwakke punten

Geen

vd Meer raad Buma Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Buma Verhuizingen (4)
Studenten Verhuizingen - Gewoon goed!
Datum: 11 november 2017 - Geschreven door vd Meer

In juni ons laten verhuizen door dit bedrijf. Buma Verhuizingen kwam voor de deur en daar hebben we geen spijt van gehad. In 1 woord ‘vaklui’!!!.
Verhuizing ging gesmeerd en voor we het wisten waren we al op het nieuwe adres. Kan geen negatieve dingen opnoemen. Super gedaan mannen!
Netjes en nog goedkoop ook!

Sterke punten

Adequaat, oplossingsgericht, snel en verzorgd

Zwakke punten

geen

vd Meer raad Studenten Verhuizingen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Studenten Verhuizingen (1)
Excellent Movers - Wat een ellende dat Excellent Movers
Datum: 11 november 2017 - Geschreven door I. Noppen

Ze hebben mij eind juni van Rotterdam naar Schoonhoven verhuisd en vraag maar niet hoe. Geen meubelstuk was nog heel of onbeschadigd nadat de twee heren verhuizers zich ermee hadden beziggehouden. En hoe kon het ook anders. Ze hadden geen dekens of bubbelplastiek bij zich, nee, slechts zwart dun plastiek en een karretje. Op dat karretje werden alle meubels geplaatst, op of boven elkaar en alles kwam dus zwaar beschadigd aan. Als ik ze op schade wees, dan zeiden ze doodleuk dat dat oude schade was of dat het slechte kwaliteit was. Al mijn lampen waren kapot, mijn badkamerkasten sloten niet meer behoorlijk, het glas van mijn eettafel vol met krassen, 1 van mijn eettafelstoelen had een grote roestvlek, mijn kersenhouten kast zwaar beschadigd en er miste een plankensteun. Een badkamer handdoekensteun helemaal krom. Bogen ze recht met de opmerking dat het dan slechte kwaliteit was (ik vroeg ze toch niet om een beoordeling van mijn meubels, alles was toch heel?). Mijn televisietafel zwaar beschadigd, alsmede de televisiesteun, ik heb die televisie nota bene eind 2016 gekocht!). De lichtjes in mijn wandmeubel kapot en ga zo maar door. Ze zouden alle lampen in mijn oude huis eraf halen en in mijn nieuwe huis weer aanbrengen, maar volgens hen waren dat vreemde constructies en kregen ze dat daarom niet voor elkaar!) Nota bene, lampen van Karwei en Ikea, makkelijker kan het niet! In mijn oude woning hadden ze ook nog een lamp in het toilet laten hangen en eentje kapot laten vallen op de keukenvloer die bezaaid lag met duizenden glassplinters. Ik heb dat als een idioot moeten opruimen omdat ik inspectie zou krijgen. Verder ook nog lege drinkdozen van ze moeten opruimen. Enfin,Excellent Movers zou een meubelmaker sturen en die is inderdaad gekomen om de lichte schade te herstellen en eerlijk is eerlijk, de man verstaat zijn vak. Die meubelmaker schrok zich trouwens ook rot van de schade die was aangericht. Alleen kan hij de glasplaat van mijn eettafel niet herstellen (dat is een zwarte glasplaat met zilverkleurige hoeken en volgens hem komt een nieuwe glasplaat nog duurder uit dan een hele nieuwe tafel omdat het om een speciale glasplaat gaat) en ook de roestvlek kreeg hij niet uit de stoel met allerlei vlekoplossersmiddelen. Volgens hem moest hij 2 deuren bestellen voor de badkamerkasten, want die zijn dus niet meer te herstellen. Die zijn dus nog steeds niet hersteld. We zijn inmiddels maanden verder en nog is de boel niet opgelost. Excellent Movers zou mijn lampen vergoeden (ik moest ze de facturen toesturen (dan zouden ze het geld storten!!!) en ik heb het nog zo goedkoop mogelijk voor ze gehouden door nieuwe lampen te kopen bij Ikea). Enfin, facturen opgestuurd en sinds weken hoor ik niets meer. Heb ze inmiddels tig keer gemaild waar de beloofde storting blijft voor mijn lampen en hoe ze de schade aan mijn eettafel en eettafelstoel denken op te lossen, maar totaal geen reactie meer, terwijl ik dus wel leesbevestigingen krijg. Ik heb de boel steeds beschaafd proberen op te lossen, maar heb het nu helemaal gehad met dat bedrijf. Ik kan nog elke dag huilen om wat ze hebben aangericht. Al mijn spullen waar ik zo hard voor gewerkt heb naar de Filistijnen geholpen door zo’n stel prutsers. Ze waren nog zo gewiekst ook. Zo hadden ze mijn papiervernietiger tegen een muur geplaatst in 1 van mijn kamers. En wat bleek? De hele achterwand was opengescheurd en toen ik dus papier ging vernietigen kwam de hele rotzooi er van achteren uit. Zo kan ik nog eindeloos doorgaan, er kwam geen einde aan aan wat ik steeds weer moest ontdekken. en ik huil nog elke dag om wat ze hebben aangericht. Excellent Movers, nou, verander de naam maar z.s.m. in Terrible Movers!
Na veel gemail van mijn kant kreeg ik eindelijk 63 euro terug voor mijn lampen en de rest zouden ze nog in orde maken. We zijn bijna een half jaar verder en na weer eindeloos mailen, rara, komt ene heer Brinkman (de man zette mij eerst zo wat als leugenaar neer omdat hun veruizers alles ontkenden!) met het aanbod van 80 euro schadevergoeding en nog met de eis ook dat alle reacties dan wel verwijderd moeten worden. Je moet maar durven! Geen haar op mijn hoofd dat ik daarmee akkoord ga. Wat is dat in hemelsnaam voor een bedrijf? Ze denken zeker’dat is een vrouwtje alleen, die kunnen we wel een paar neuzen aannaaien’. Nou, ik blijf strijden voor mijn recht totdat ik die verkrijg! Dat bedrijf komt me helemaal de strot uit zo langzamerhand. Wat te denken van alle emotionele schade die ik dankzij hen heb opgelopen aan irritaties, verdriet om mijn kapotte meubelen waar ik zo hard voor gewerkt heb?? Na een half jaar nog met ze in gevecht en er komt maar geen einde aan! Wat ik mij zelf kwalijk neem is het feit dat ik door tijdgebrek niet eerst op Internet heb gekeken naar reviews over dit bedrijf en ze zomaar gekozen heb!

Sterke punten

geen

Zwakke punten

Hadden geen verhuisdekens of plastiek bubbeltjesplastiek bij zich. Rauwdouwers! Ontkennen eerst alle schade omdat hun verhuizers dat ontkennen. Vervolgens komen ze met een miserabel bedrag aan van 80 euro en met nog de eis dat dan alle reacties verwijderd moeten worden. Je moet werkelijk een titanenstrijd met ze leveren om je recht te verkrijgen. S

I. Noppen raad Excellent Movers aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Excellent Movers (1)
Metflex Verhuisbedrijf - Veel schade en leugens
Datum: 11 november 2017 - Geschreven door H. De Jong

Te laat, schade en niet verzekerd.

Sterke punten

Prijs

Zwakke punten

Schade

H. De Jong raad Metflex Verhuisbedrijf aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Metflex Verhuisbedrijf (8)
Zwennes Totaal Service - Doen waar ze voor staan!
Datum: 24 oktober 2017 - Geschreven door Jan Harting

Zwennes heeft mijn (demente) moeder verhuist, wat een geruststelling was het, al vanaf de eerste ontmoeting met dit bedrijf.
Niets is teveel gevraagd, zelfs geven zij advies over hoe wij met mijn moeder om moeten gaan tijdens deze ¨drukke en emotionele¨ tijden.
De inrichting hebben zij ook verzorgd, alles stond en hing netjes!

Kortom, top bedrijf!

Sterke punten

- Nemen alles uit handen
- Hebben inderdaad ervaring met mensen met dementie!

Zwakke punten

n.v.t

Jan Harting raad Zwennes Totaal Service aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Zwennes Totaal Service (1)
Verhuisbedrijf De Aandacht - Zeer tevreden
Datum: 24 oktober 2017 - Geschreven door Mies H.

Gewoon goed voor nette prijs. En kundige verhuizers die alles schadevrij hebben verhuisd.

Sterke punten

Prijs-kwaliteitverhouding, klantenservice/secretariaat

Zwakke punten

kan er geen bedenken

Mies H. raad Verhuisbedrijf De Aandacht aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuisbedrijf De Aandacht (14)
Verhuizen Doen We Samen - Onduidelijk en arrogant
Datum: 9 oktober 2017 - Geschreven door Jantje

Onduidelijk aan de telefoon, zeer arrogant en onbehulpzaam gesprek

Sterke punten

niks

Zwakke punten

slechte communicatie en onduidelijk over de prijs

Jantje raad Verhuizen Doen We Samen aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Verhuizen Doen We Samen (9)
Metflex Verhuisbedrijf - Verhuizing
Datum: 7 oktober 2017 - Geschreven door Husna

Erg tevreden over de verhuizing! Verhuizers waren op tijd en prettig in de samenwerking.

Sterke punten

Veel laadcapaciteit
Adequate verhuizers
Goede prijs
Op korte termijn verhuizing geregeld

Zwakke punten

geen

Husna raad Metflex Verhuisbedrijf aan bij vrienden en bekenden

Bekijk alle reviews van Metflex Verhuisbedrijf (8)
Pagina 12345...10...Minst recente »